Yumurta Beyazı Yerken Midesi Bulananlar için Bir kaç Püf Noktası

Selam arkadaşlar.
Daha bugün ilk çalışmamı salonda yaptım.Yani bu sporda daha yeniyim :)
Tabi sabahleyin de hiç yumurta yememe rağmen mecburiyetten 4 kaynamış yumurta beyazı yedim.Çok zorladı tabi yerken.Midem bulandı.

Arkadaşlar Eğer siz de kaynamış yumurta beyazı yerken zorlanıyorsanız;
Yanınıza limon alın ve kestiğiniz yumurta aklarının üstüne sıkın tuz vb ne atacaksanız atın.Bu sefer gerçekten iştah açıcı oluyor.Bunu kesin deneyin. !

Ya da bunu yeşillikli bir hale getirebilirsiniz :D
Yani yeşil soğan , maydonoz vb. harmanlayarak yiyebilirsiniz.

Eğer sizin de görüşleriniz varsa belirtiniz.Benimkisi sadece kaynamış yumurta içindi...

İyi Çalışmalar...
 
Zorlanıyorsan yumurtayı sabah öğününden çıkar, makarna veya pilav yediğin bir öğüne koy.

Öyle tadını almıyorsun.
 
belki bu konu üzerine 1000lerce mesaj yazıldı en kolay ben size söyliyim suyla yutmak ben günde 1 yumurtayı bile yiyemezken şimdi 12 yumurta yiyorm :)
 
belki bu konu üzerine 1000lerce mesaj yazıldı en kolay ben size söyliyim suyla yutmak ben günde 1 yumurtayı bile yiyemezken şimdi 12 yumurta yiyorm :)


o zaman binlerce mesaj yazıldı; pastörize olmadıgı sürece, yumurta çiğ şekilde tüketilmemeli diye..siz hala nerdesiniz?
 
belki bu konu üzerine 1000lerce mesaj yazıldı en kolay ben size söyliyim suyla yutmak ben günde 1 yumurtayı bile yiyemezken şimdi 12 yumurta yiyorm :)
arkadasımız galıba yumurtayı cıg ıcmekten bahsetmıyor bahsettıgı sey kaynamıs yumurta beyazını agza alıp suyla yutmak
 
o zaman binlerce mesaj yazıldı; pastörize olmadıgı sürece, yumurta çiğ şekilde tüketilmemeli diye..siz hala nerdesiniz?

suyla çiğ yumurta akı yiyebilen varmı bilmiyorum fakat ben haşlamadan hiçbir hayvansal gıdayı tüketmem yani demek oluyo ki çiğ yumurtadan bahsetmiyorum :lol:
 
Gercekten bu suyla yutma olayi nedir? bende yumurta beyazindan nefret ederim, ancak sarisiyla karistirip omlet seklinde yiyebiliyorum, yoksa gitmiyor.
 
omlet olarak yaparsan daha zor tüketirsin.neden diye sorarsan günlük 5-6 yumurta ideal diye düsünürsek yumurta tüketimi 6 yumurtayı omlet olarak yapsan tıkanırsın.ama 6 tane haslanmis yumurtayı tek tek agzına atarsan cabuk biter.

tabi ben haftasonları 4 beyAz 1 tam yumurtayı omlet olarak yapıyorum iyice karıştırıp.içine kırmızı biber , maydonoz koyup güzel bi omlet yapıyorum.yanınada 250mb süt bal ekmek vs.1 öğünlük protein alımımı karşılıyorum.tavsiye ederim.
 
haşlanmış yumurta ince ince kıyılıp üzerine biraz zeytinyağı ekleyip salatası yapılıyor ve gerçekten lezzetli oluyor.
önceleri sarısının kokusunu aldığımda midem bulanır,kusasım gelirdi,şimdi hiç kokusu gelmiyor aksine sevmeye bile başladım.kavaltılarda iyi gidiyor,biraz da rafine zeytinyağı testasteronu arttırır.
 
bende haslanmis yumurtayı ince ince dilimleyip üstüne karabiberle yiyebiliyorum.
aslında o kadarda karışıma gerek yok salata vs.
en kötüsü nefesini tut agzına at hemen agız tadını deiştiricek bişey al arkasından.
ben yumurtayı agzıma attıktan hemen sonra 1 kasik yogurt yiyorum tadı geçiyor.kokusuna gercekten dayanamiyorum..
 
En lezzetli yumurta tüketimini açıklıyorum.
6 adet yumurtayı haşlamadan , pişirmeden beyazını sarısından ayırıyorsunuz.sarısını atın yada kenara koyun.o bizi ilgilendirmez.6 adet çiğ yumurta beyazını blendra (yani çırpan bi makinaydı heralde o) koyun.içine nesquik gibi çikolatalı toz koyun.keçiboynuzu toz halinde temin ederseniz onuda koyun.yarım litrede süt koyun.(pınar süt en iyisi,çünkü cırcır yapmıyor diğerleri gibi).Bunları blendrda karıştırın.Yada çırpın bi kasede.Tadı çok güzel oluyor ve %100 doğal.Binevi protein tozu.marketlerde kekik,nane falan satılan reyonda hindistan cevizide olucaktır.küçük pakette 2 lira falan.onunda besin değeri yüksektir.böyle bir karışımı hazırlayın.salona gidip çalışın.ve hemen için.ben böyle yapıyorum.ve faydasını gördüm.forumda fotoğraflarım vardır 2. sayfada.önce onlara bakarsanız daha ii olur.zaten o fotolarımı görünce benim önerimi dikkate alıcağınızdan eminim.
 
En lezzetli yumurta tüketimini açıklıyorum.
6 adet yumurtayı haşlamadan , pişirmeden beyazını sarısından ayırıyorsunuz.sarısını atın yada kenara koyun.o bizi ilgilendirmez.6 adet çiğ yumurta beyazını blendra (yani çırpan bi makinaydı heralde o) koyun.içine nesquik gibi çikolatalı toz koyun.keçiboynuzu toz halinde temin ederseniz onuda koyun.yarım litrede süt koyun.(pınar süt en iyisi,çünkü cırcır yapmıyor diğerleri gibi).Bunları blendrda karıştırın.Yada çırpın bi kasede.Tadı çok güzel oluyor ve %100 doğal.Binevi protein tozu.marketlerde kekik,nane falan satılan reyonda hindistan cevizide olucaktır.küçük pakette 2 lira falan.onunda besin değeri yüksektir.böyle bir karışımı hazırlayın.salona gidip çalışın.ve hemen için.ben böyle yapıyorum.ve faydasını gördüm.forumda fotoğraflarım vardır 2. sayfada.önce onlara bakarsanız daha ii olur.zaten o fotolarımı görünce benim önerimi dikkate alıcağınızdan eminim.

Peki pişirmeden içilen yumurta hakkında söylenen onca söz ,onca başlık ? duh
 
Back
Yukarı