Yumruk Güçlendirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Orbey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Orbey

Üye
Arkadaşlar , yumruk güçlendirmek istiyorum. Bu bilek veya kol kası değil yumruk üstünde Şınav gibi örnekler istiyorum umarım anlatabilmişimdir.

Arkadaşım kolun ne kadar güçlü olursa yumruk da o kadar tesirli olur diye düşünüyorum. Birazda atacağın yeri bileceksin tabi...

Gencler heralde savasa hazirlaniyor , her iki dakikada bir yumruk ile ilgili konu aciliyor :).

Ne kadar yumruk atmaya merakli bir milletmisiz.

Yumruk ustunde sinav cek ise yarar

barfisk ve şınav çek kroşe için düz yumruk içinde bol bol kum torbasını yumrukla ön omuzu geliştirecek hareket bilmiyorum evde...

sokakta kavga et, 3 senedir aktif olarak spor yapan biri olarak sokakta her gün kavga eden veletlerden kaçınırım.

Yumruğunu güçlendirmek biraz farklı bir söylenim olmuş.Yumruk olayında öncelikle vuruş tekniği öğrenmek , o teknikte ilerlemek , hızlanmak en önemli şeylerden biridir.Vuruş gücü içinse yapılabilecek şeyler var , eline 2 kg dumbell alarak yumruk çalışma , yumruk üstü şınav , Brock Lesnar havuda yumruk çalışıyor , ellerine yay bağlayıp yumruk atmaya çalışanlar var bu çok işe yarıyor büyük ihtimal.Boksörlerin antreman taktiklerinden alıntı yapmak gerek asıl bunun için.Patlayıcı gücünde önemli aslında.

Omuz-kanat(cable crossover ideal ) çalış ayrıca eline dumbell alıp yumruk atarmış gibi yap oda işe yarar...

Eline dumbell alarak calis bu hizini arttiracaktir ve kum torbasi onemli bence.

Ellerine Sargı Bezi Sar Yavaştan Başla Duvarı yumruklamaya benim şu an sağ yüzük parmağım kırık :) Önce Acıya Alış Sonra Korkmadan heryere vurabiliosun yumrugunu Herkes Deli diyoda acayip zevk alıom sexten iyi olmasın iyi yani :D

Hocam merhaba ilk önce acıya dayanacaksın,osmanlı yöntemini öneririm sana,mermer al üstüne yağ dök ve elllerin çıplakken yumrukla mermeri ellerin kanıcak acıcak şişcek morarcak aldırış etme,sonra gör bak bakalım yumruk nasıl sağlam oluyor ;)

Benim Yumruklarım Zayıftı Güçsüzdüm Hep Dayak Yerdim Senin Sorunun Vardı Bende De
Şınav Çek Hep Max 30 Şınav Çek 25.4 Set Yap Günlük Sürekli
Sonra Eline Dumbell Al 5 Kilo Olması Gerekmez 2 kg Bile Olur Onunla Yumruk At Sürekli Hızlı At Yumrukların Hızlanacak
Sonra kum Torbası Gerek Yok Kum Torbası Yerine Dolanmış Halı Kullan Eldiven Al Kendine Yoksa Tuvalet Kağıdını Sararak Yap
Ben Bunları Yaptım Eskiden Dövenler Şimdi Üç Buçuk Atıyo :)[DOUBLEPOST=1392659437][/DOUBLEPOST]Ve Kavga Etmeyi Öğrenmek İstiyosan Dayak Ye Dayak Yiye Yiye Öğrenilir Genelde Zaten :)

Back
Yukarı