yumruk güçlendirme ve iyi tekme atma

Merhaba arkadaşlar. Yumruğumu güçlendirmek istiyorum. 8 kg dumbell'im var. Dumbell'i elime alıp yumruk atıyorum. Bu yaptığım yumruğumu güçlendirir mi? Ve iyi tekme atmak istiyorum. Ama bacaklarım esnek olmadığı için atamıyorum haliyle. Neler yapabilirim?

esneklik konusunu forumda araştırma yapıp bulabilirdin ben vereyim yinede Stretching (Esnetme) | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

8kg dambılla yumruk atıyorsun öylemi güldürme,atamazsın atarsanda 10-15 yumruk atarsın ki hiçbir işe yaramaz dediğin olay 2 kg lık dambıllarla olur çünkü boksta ağırlık önemli değildir tekrar önemlidir.(örnek : bir vg.ci kum torbasına 5 dkdan fazla yumruk atamaz ama bokscu saatlerce yumruklar)

bi not : dambıl ile kol çalışması yaparkende güç sporu ile uğraşanlar az bi kilo dambıl ile 200-300 tekrar yapar anladığını umuyorum[DOUBLEPOST=1400701957][/DOUBLEPOST]eklemeyi unutmuşum esneklik konusunu hallettikten sonra ayak ağırlıkları var onlar ile tekmeni geliştirebilirsin kum torbasını tekmeleyerek

Dumbelle yumruk atmak yumruğunu geliştirir tabiki ama asıl istediğin vuruş gücünü arttırmak yani daha sert vurmaksa patlayıcı kuvvet çalışman gerek örneğin şınavda kendini hızla ittirip elleri çarptığımız olaydır elleri çarpmak işin birazda esprisidir aslında elleri çarpamıyorsanda şınavda kendini yukarıya güçlü ittir bu en bilinen patlayıcı kuvvet çalışmalarından birisidir sadece daha kafana takılan soru varsa sorabilirsin

Asil onemli olan yumruguna dogru durus pozisyonu bile vucut agirligini ekleyebilmen. Bunlar hep teknik

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

dostum tekniğin ne kadar iyi floyd vs pacman kadar iyimi onlar kadar iyi olursan çalış yoksa tekniğini bozar hele 8 kilo dumbell la

Back
Yukarı