Yumrak atmadan önce bileği korumak için esneme hareketleri

Arkadaşlar evde kendi çapımda tekme ve yumruk atıyorum (daha önceden karete geçmişim var) ancak eskiden beri boşluğa yumruk atarken dirseklerim çok ağıryor.Sanki eklem yerleri çıkacakmış gibi oluyor.Sanırım bu durumda dirseklere ciddi zarar veriyor.
Bunu engellemek açısından (en azında korumak için) ne tür esneme hareketleri yapmalıyım?

bendede hic sorun yoktu bugün dumbel press yaparken dirseklerimde ağrı hissettim insanı sıkıntıya sokuyo

bu arada topicin isminde bilek ama yazında dirsek diyormus simdi farkettim. bilek için bandajlar yumruk atarken hasar almasın diye

yumrak deil öncelikle dogrusu yumruk daha yazmasını bilmeden atmasını ögrenmek istiorsun imla kurallarına daha çok önem gösterilmeli:lol:

yumrak deil öncelikle dogrusu yumruk daha yazmasını bilmeden atmasını ögrenmek istiorsun imla kurallarına daha çok önem gösterilmeli:lol:

İmla kurallarına bence sizinde dikkat etmeniz gerekir. Boran90' ında yanlışlıkla yazdığını düşünüyorum.Bu arada boşluğa yumruk atmanın size ne gibi bir getirisi olur bilmiyorum ama boşluk yerine kum torbası yastık vb. kullansanız daha mantıklı olur gibi geliyor. Esneme hareketlerine gelince, yumruk atmaya başlamadan önce baş parmak hariç 4 parmak geriye doğru çekilerek ve daha sonra ise aşağıya doğru çekilerek sağ ve sol olarak (esneterek) yapılabilir.(KOL sabit öne doğru olacak şekilde)Eğer dediklerimden anlamazsanız forumda arama yaparak istediğinize ulaşabilirsiniz.Kolay gelsin.

İmla kurallarından bahsediyorsun ama değil yerine deil yazmışsın vede istiyorsun yerine istiorsun olacaktı ve bence haklısın imla kurallarına daha çok önem gösterilmeli. :lol:

Son düzenleme:
:D:D::D bir yazım hatası nelere kadir .. sanırım yeni bir türk dövüş sanatı doğuyor

benim yaptıgım hatalar günümüz çagının chat dilinde kullanılan sözcüklerdir siz buna hata diyosanız tmm. mesela burdada tamam yerine tmm yazdım ama ben hiç kimsenin yumrak die yazdıgını görmedim ben anlatmak istediimi anlattım gerisi size kalmıs :)

benim yaptıgım hatalar günümüz çagının chat dilinde kullanılan sözcüklerdir siz buna hata diyosanız tmm. mesela burdada tamam yerine tmm yazdım ama ben hiç kimsenin yumrak die yazdıgını görmedim ben anlatmak istediimi anlattım gerisi size kalmıs :)
rei hata tabii :).Ona bakarsan bizde arkadaşı anladık ama burada sen dinime küfreden müslüman olsa durumuna düştün...thums:

rei hata tabii :).Ona bakarsan bizde arkadaşı anladık ama burada sen dinime küfreden müslüman olsa durumuna düştün...thums:

:)dogrudur sivri olmak istemedim ama konu baslıgındaki hatalar daha çok göze batıyor benim amacım bunu belirtmekdi düsünsenize her konu baslıgının böyle hatalı oldugunu o zaman çirkin bi görüntü olurdu bence.

Arkadaşlar imla hataları için özür dilerim.Başlığı yanlış atmışım.Bilek değil (deil) dirsek olacaktı :)
Nese henüz cevabı bulamadım.Bu arada forumda hangi anahtar kelimlerle aramalıyım?

Back
Yukarı