Yulafla ilgili

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wedo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

wedo

Üye
Arkadaslar yediğiniz yulaf nasıl bisey ya.Ülker'in special K ürünü yulaf mı değilmi? Cogu sayfada yulafin tadı kotu diyorlar ama special K'nin tadı harika,yoka yulaf başka bisey mı ? Ornek ürün gosterebilirmisiniz ?

tadı benim için önemli değilde,bir çok yerde yulafın tadı kötü diye okudum ama benim yediğim Ülker Special K'nın tadı çok güzel.Acaba o Special K yulaf ezmesi değil mi diye düşünmeye başladım o yüzden sordum :)

suyla beraber yersen tadı gerçekten çok çok kötü. sütle öneriyolar ama bu %100 meyve suyuyla tüketildiğinde daha etkili sindirim yapmaz mı sütten acaba?

ben sanmıyorum.Nihayetinde toz gibi suyun içinde çözünmüyor. Hem yulafın metabolizmamızdan hemen gitmesinden ziyade, uzun süre enerji verimesi daha makbuldür.

sütü döküyorum,yumuşatsın diye,dibinde birikiyo süt ztn,onu da musluga döküyorum bitince,içmiyorum yani.

Ben hala daha soruma cevap alamadim :) Ülker special K yulafmi oluyor,yani eti lifalif ile Ülker special K aynı urun gibi dusunebilirmiyiz

Hayır düşünemeyiz aynı ürün olsaydı sadece 1 i piyasada olurdu. Special K olan işlenmiş ve daha şekerli versiyonu. Hangisi daha yararlı dersen tabi ki lifalif

Teşekkürler.O zaman special K'yı bırakıp lifalif alayım bari.Ucuz alabileceğim bi yer var mı ? Bide gerçekten çokmu kötü tadı var :)

Teşekkürler.O zaman special K'yı bırakıp lifalif alayım bari.Ucuz alabileceğim bi yer var mı ? Bide gerçekten çokmu kötü tadı var :)
bildiğim kadarıyla fiyatları standart. tadı da sadece suyla içilince kötü. hemde berbat bi hırsla biraz yiyosun ama sonra mide kaldırmıyo. onun dışında herşeyle güzel..

şekeri çok dert etmiyorsan içine reçel hatta toz şeker katıp sütle karıştırarak yiyebilirsin. ben öyle yapıyorum. tadlandırmazsan talaş gibi bişey zaten.lifaliften sözediyorum.

yulafı zayıflamak ıcınmı kilonu korumak ıcınmı kullanıcaksın?

aslında zayıflamak için istiyorum.183 boy , 103 kilo.Dynamic 750 eliptik bisiklet aldım,her sabah aç karnına yarım saat kullanıyorum.Sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapamıyorum.Yoğurtla karıştırıp yemek istiyorum.

Hayir special K misir gecregi ağirlikli bir karişim.Yulaf orani az.Senin gidip YULAF EZMESİ şeklinde satilanlarindan alman gerekli.Onlar %100 yulaf...

ya arkadaşlar nerden bulucam ben bu yulaf ezmesini.Kaç tane markete baktım ama yok.Hangi büyük marketlerde bulabilirim yulaf ezmesini

Back
Yukarı