Yulaf tarifi.

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve iLLeqaLKinq tarafından 9 Temmuz 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. iLLeqaLKinq
    Offline

    iLLeqaLKinq Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2013
    Mesajlar:
    109
    Beğenileri:
    10
    Ödül Puanları:
    28
    Malzemeler :
    100 gram Yulaf Ezmesi
    250-300 mililitre Yarım Yağlı Süt
    75-100 gram Karışık Çerez
    1 adet Tabak
    1 adet Kaşık

    Karışık çerezi tansaşlarda bulabilirsiniz Markası Peyman Dor Leo : Toplam 175 gram paket içinde ( Çiğ badem-çiğ fındık-pikan cevizi-kuru kayısı-kuru incir-kuru üzüm) İçinde kesinlikle tuz yoktur.

    Yapılışı :
    Hepsini bir tabağa koyup karıştırdıktan sonra afiyetle yiyoruz.

    NOT: Miktarlar isteğe göre değiştirilebilir.

    Afiyet olsun...
     
    arnold1903 bunu beğendi.
  2. arnold1903
    Offline

    arnold1903 Üye

    Katılım:
    20 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    51
    Beğenileri:
    18
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    istanbul
    Aynen kardeş doğru demişşin yoksa yulaf yenmez yani teşekkürler . . .
     

Sayfayı Paylaş