Lapa sevenler yulaf lapasına bayılacak, hem pratik hem bol sağlıklı karbonhidratlı hem de bol proteinli bir tarif vereceğim bunu damak tadınıza ve makro ihtiyacınıza göre farklı miktarlar ve farklı besinler kullanarak ta çeşitlendirebilirsiniz.celik tava olmasi onemli 1- kıymayı haşlıyoruz 2- üzerine yulafı ekliyoruz 3-üzerine kaşar peynirini ekliyoruz(bende tel peynir vardı organik onu ekledim) 4- üzerine 3 parmak geçecek kadar su ilave ediyoruz artı biraz tuz 5- suyu iyice çekinceye kadar haşlıyoruz bu arada zaman zaman karıştırıyoruz ki iyice dağılsın ve dibi tutmasin 6- 10 dk kadar haşlamak yeter 7- soğuyunca ister hemen yeyin ister ertesi gün hafif ısıtıp yemek üzere paketleyin afiyet olsun ben genelde bu tarifi yapar ve ertesi gün için paketlerim buzdolabında saklarım, ertesi gün ya sabah ya öğlen kaloriferde hafif ısıtıp yerim miktarlar size kalmış, ben genelde 150-200 gr kıyma, 200 gr yulaf, 25-50 gr peynir kullanıyorum
Keskek gorunumlu yulaf lapasi Bu aksam antreman sonraki besinim olucak tarif lezzet notunu buradan paylasicam ilk lapa yemegim olucak ayrica
en sevdiğim iki besin bir arada. pisirmesi kolay kıyma ve kaliteli karbonhidrat yulaf, mutlaka deneyeceğim. tarif için teşekkürler
Dun aksam 150 gr kiyma- 70 gr yulaf - 15 gr sogan -70 gr tam yagli kasar. Suyunu sanirim biraz fazla koydum. Sulu olmustu az da olsa. Lezzet bakimindan hic fena sayilmaz zorlanmadan yiyebildim.