bozkurtnail
Üye
daha önceki mesajlarımdada belirttiğim gibi beslenme konusunda az buçuk bilgim var daha önceki sporcu geçmişimden ötürü. fakat BFTR de yeni sayılırım . forumu sürekli inceliyorum aynı bilgileri tekrar paylaşmak istemem. kusurumuz varsa affola.
öncelikle belirtmek isterimki yulaf ezmesi bazı arkadaşlar için dayanılmaz bir hal alabiliyoduh tıpkı benım gibi. thums:
kendim uyguladığım bir tafiri paylasmak isterim.
kullanacağımız ölçüde yulaf ezmesını rondo dan geçirip toz halini almasını sağladıktan sonra istediğiniz ölçüde yoğurt ufak doğranmış kuru kayısı, siyah kuru üzüm ve biraz tadını değiştirmesi açısından az miktarda bal . bütün bunları elinize ne geçerse artık karıştırıyoruz
vee afiyet olsuun. yulafın kötü odunsu tadını almayacağınız iyi bir tarif sanırım . en azından bana göre thums:
öncelikle belirtmek isterimki yulaf ezmesi bazı arkadaşlar için dayanılmaz bir hal alabiliyoduh tıpkı benım gibi. thums:
kendim uyguladığım bir tafiri paylasmak isterim.
kullanacağımız ölçüde yulaf ezmesını rondo dan geçirip toz halini almasını sağladıktan sonra istediğiniz ölçüde yoğurt ufak doğranmış kuru kayısı, siyah kuru üzüm ve biraz tadını değiştirmesi açısından az miktarda bal . bütün bunları elinize ne geçerse artık karıştırıyoruz