Yulaf Ezmesini nasıl tüketiyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BigMen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BigMen

Üye
Merhaba arkadaşlar...

5 paket Eti Lifalif aldım tadını hiç bilmiyordum ama kötü birşeyde beklemiyordum açıkçası :D
Fakat hiçte umduğum gibi olmadı :D tadı berbat.

Sadece sütle birlikte imkanı yok tüketemem ben bunu siz nasıl yiyorsunuz?
Bal dökmeyi denedim ama normalde balında tadını pek sevmem o yüzden öylede hiç güzel olmadı.
Kuru üzümle denedim yine olmadı :D

Varmı önerebileceğiniz tadını neredeyse hiç alamayacağım tarifleriniz?

Şimdiden teşekkürler.

Tadı iyi baştan beğenmeyebilirsin tadını bence nesquik ile karıştır ben nesquiik yulaf karışımı yiyorum çok iyi ama yulafa çok abanma sabah kahvaltıda veya öğleyin ye

Ben bazen pankek şeklinde yapıyorum bunları fakat bir zamandan sonra erinmeye başladım..
Ben bir çok arkadaşa yogurtla karıştırıp tüketmelerini öneririm açıkcası pek hissetmiyorsun gidiyor :)

Yoğurt/Portakal/Lifa Lif karıştırıp 10-15 dakika bekleyince oldukça güzel oluyor.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi

4 yumurta 100 gr lor 20-30 gr peynir suyu biraz baharat 1 su bardağı yulaf (blendırdan geçiriyorum önce un gibi oluyor) mikserle 3 dk karıştır teflona dök üstüne maydanoz parçaları krep gibi oluyor tavsiye ederim.

Yulafın içine su döküyorum karıştırıp yiyorum.

Şimdi diyeceksiniz ki "Sende de ne miğde varmış" ilk başta iğrenç geliyordu ama artık alıştım, yerken çok büyük zevk almıyorum tabii ki ancak önemli olan miğdeye gidiyor olması.

İçerisine bal katanlar falan var, ha bal katmışsın ha toz şeker katmışsın aynı şey benim için, bu sporcu besininden çıkıyor artık, önemli olan kendini zora alıştırmak. :D

Severek tüketiyoruz. :) Şaka bir yana yulafın tadına alışınca beyaz unun ne denli yavan olduğunu anlayacaksınız. Başlarda sütle krepler, çiğ fındıkla muzlu smoothielerle itelemeye çalışıyordum. Zamanla tadı hoşuma gitmeye başladı. Kuru bile yiyebilirim.

Yulafın içine su döküyorum karıştırıp yiyorum.

Şimdi diyeceksiniz ki "Sende de ne miğde varmış" ilk başta iğrenç geliyordu ama artık alıştım, yerken çok büyük zevk almıyorum tabii ki ancak önemli olan miğdeye gidiyor olması.

İçerisine bal katanlar falan var, ha bal katmışsın ha toz şeker katmışsın aynı şey benim için, bu sporcu besininden çıkıyor artık, önemli olan kendini zora alıştırmak. :D
Reis iyi hoş da balla şekeri bir tutamazsın :D herşeyi kalori olarak düşünmeyin. 0 şeker var diye coca cola zero içmekde cahillik yani. Bu sporu sağlığın için mi yapıyorsun ? yoksa bu spor değilde sadece senin vücudunu geliştirmek için izlediğin bir yol mu ? eğer sağlık için düzen için yapıyorsan zararlı herşeyden kurtulman gerekir. ve bal zararlı değildir :D yani o kadardan zarar gelmez ya merak etmeyin :D

2 muz
350 ml sut
1 su bardagi yulaf
Once yulafi mikserle un haline getir ustune muzu dilimle ardindanda sutu ekle ve tekrar mikserden gecir,yulafin tadini fazla almiyorsun

150ml sut
60gram yulaf kepegi
10gram findik
10gram bal
20gram kasar light
50gram lor
10gram tahin pekmez veya bitter cikolata
1 tam yumurta
karisimi 3dk mikrodalgaya atip uzerine tarcin dokup yiyorum.

Açıkçası 50 tane ürünü karıştırmayla aşçı gibi 40 dakika mı bir yulafa harcayamam en rahatı yumurtayı çırpıp içine yulaf katıp tavada pişirmek

benim bunu yapmam toplam 10dk. ve kucuk bir mutfak terazim var. fit olmanin bence yuzde 70den fazlasi mutfaktan geciyor. bence yatirim yapmaniz gereken en onemli sey supplementlerden once bir mutfak terazisi

Arkadaş soruyu sormuş fakat yazılan mesajları ne bir beğenme ne de bir geri dönüş yapmış.

Bende yazayım olur da eğer gelirse foruma okur. Omlet yaparak tüketiyorum; içine çörek otu, kekik ve pul biberde ilave ediyorum. 1 Bardak süt veya yeşil çay ile tüketiyorum

Ben yarım su bardağı yulafa 1 bardak yarım yağlı süt ve 1 çay kaşığı(tepeleme) ev yapımı vişne reçeli koyuyorum harika oluyor bence gerçi ben sadede yiyebiliyorum ama bir dene istersen. Forumda bal, kuru üzüm, vb. gıdalar katanda var kimiside tarçın üzüm ile sütlaç yapıyor yemek istedikten sonra kolay :) Reçel taş çatlasa 10 kcal o yüzden pek sıkıntı yapma

ben yulafın tadına bayıldığımdan dolayı 200 gr yulafa 1 tatlı kaşığı pekmez döküp direk o şekilde yiyorum.kıtır kıtır olması hoşuma gidiyor.yada biraz balla beraber bol sütlede güzel olur.en kötü ihtimalle sabah tereyağında kavurup üstüne yumurta kırıp yiyorum, oda güzel oluyor tavsiye ederim.

sütü kaynatığ yulaf koyduğun kasenin üstüne dök sütü çeksin iyice..eğer hala yemekte zorlanırsan ve şeker arayan biriysen tatlandırmak için ufak bir paket splenda koymanı tavsiye ederim

kardeşim şimdi tadını sevsen de sevmesen de yemen şart. Nasıl şart o kadar saat çalışıyorsun şunu yapıyorsun bunu yapıyorsun ama beslenmeye gelince yapamıyorsan sıkıntı büyük en basit kısımı bu sayılır. Mideni değil ilerde sana kazandıracaklarını düşün.

Back
Yukarı