niye öyle bir diyet yapıyosunki?Bana yetiyor da yalnız benim diyet farklı biraz burada onaylanmayacak bi diyet bunu bende biliyorum sabah yulaf ezmesi düşük kalori alımı öglende düşük kalori alımı yapıyorum akşam yüklendigim kadar yükleniyorum akşam yemegi 800 900 kaloriye yakın oluyor geçiyorda![]()
niye öyle bir diyet yapıyosunki?
İşe yararsa tarihe geçersin heBunun için bilimsel bi kaynagım yok aklıma geldi denedimdesem yalan olmaz gün içinde yediklerimi yakmak yerine yagları yakmayı saglıyorum akşam oluncada kalori yüklüyorum ve onu yakıyor bunu hesaba katıp böyle bişey tasarladım ama sonuçları ne olur bilemecem şuanlık gerçketen halsizlik flan yok üstüne daha canlıyım bi enerji var işe yararsa burada anlatırım belki tek sorun ama vg yapanlara uymaz protein hesabı
![]()
Yogurtla karistir ve ustune tarcin dok benceBen bu yulaf ezmesini yiyemiyorum. Farkli bir yontem lazim. Sabah sut ve 1 kasik balla yemeyi denedim olmadi, yenecek gibi degil..
Ne yapmak lazim tavsiyelere acigim![]()
İşe yararsa tarihe geçersin he
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Tamam ise yararsa haber ver ben de denerimDostum dalga geçmedeneme yanılma yöntemi tutarsa
devam ederim
![]()
Dostum dalga geçmedeneme yanılma yöntemi tutarsa
devam ederim
![]()