Youtuberların değişim adı altındaki videoları

nedir bu muhabbet? 3 ayda şöyle yaptım felan birde program yapan kişilerin programından almasını istiyorlar izleyicilerinden ne düşünüyorsunuz bu konuda.forum olarak hala online antrenöre bakış açımızda bi değişiklik varmı merak ediyorum

Merak ediyorum ben de. Bu degisim 25reco da gormustum ilac var mi? Her kiside ayni etki olur mu?
Nasil bir program acaba beslenmesinden antrenmanina cidden merak ediyorum

brothers kardeşlerin üçü de steroidli
onlar kendi vücutlarını bile ilaçsız geliştirememişler
başkarını ne şekilde geliştirebilirler sence ?
ayrıca brothers kardeşler benden yada belirli bir spor geçmişi olan herhangi birinden çok daha ciddi bilgilere sahip değiller
hiç spor yapmayan biri çok elzem bir şeyler var zannedebilir
zaten bu tip programları alanların tamamı spora yeni başlayan kişilerdir çünkü ne yapacaklarını bilmiyorlar

Merak ediyorum ben de. Bu degisim 25reco da gormustum ilac var mi? Her kiside ayni etki olur mu?
Nasil bir program acaba beslenmesinden antrenmanina cidden merak ediyorum
Bende baran kalaycı antreman programı mevcut beslenmede.ilgimi çeken şey verdikleri programların aynı olması oldu elime shredded antreman programı geçince bu konu altında ikisini bi karşılaştıralım

sheredded brothers koşmak kas yakar diyicek kadar bilgisiz vücut ilaçlı olmaya bilir çünkü gazete koymamış spora başladığı anda yani belli bir tarih yok daha uzun bir süreçte natural olarak böyle bir vücut yapılabilir ancak 3 aylıksa ilaç vardır vücut geliştirme sporu ikiye ayrılır biri natural biri not natural yani hormonlar steroid vb natural olan vücut geliştirmide temel mantık vardır 1) iyi beslenme (eksik noktalarda supplement desteği) 2)iyi antreman programı 3)uyku bunları düzgün yapmak için internetten pt almaya gerek yok diye düşünüyorum natural olmayan vücuda gelirsek bilimsel bir iştir ve doktor kontrolleriyle yapılması lazımdır buda uzaktan değil canlı görüşerek olur o yüzden bana mantıklı gelmedi ancak ege fitness sanırım bu tarz bir şey yapıcakmış yaşam koçluğu adı altıyla bundan alırdım karşilicak durumum olsa çünkü sadece vücut geliştirme değil aynı zamanda hayata bakış açınızıda değiştirebilir onun dışındakilere olumlu bakmıyorum

Back
Yukarı