Youtube yasagi kalkti !!!

bende de :confused:

ben dns değiştirince de giremiyorum, www . beatfiltering . comdan giriyorum.

dns ağ bağlantılarından değiştirilir fakat şuan tekrar erişim yasaklandı :( bu geçende olmuştu youtube açıldı dediler ama tekrar kapatıldı bunun nedeni de youtube nin ara sıra sunucu değiştirmesi... anlıyacanız yasak daha uzuuun bi süre devam edecek çünkü youtube Türkiye de ofis açmak istemiyor ve dolayısıyla da vergi vermiyor burda bence de youtube suçlu dünyada en çok tıklayan ülke sıralamasında en başlarda yer alan bi ülkede ofis açmamak yatırım yapmamak anlaşılır şey değil.

her şeye inat sansüre devam :D ben alıştım valla artık açılsada sevinemiyorum seni unutalı çok oldu youtube...

Ben bir açıyorum sonra video izleyebilirsem izleyebiliyorum ama bazen de izlemedne tekrar kapanıyor, tam komedi.

Bakanlardan biri Türkiye'de büro açıp amerikadaki merkezlerinden malum videoları kaldırmadıkça ulaşılmayacak o siteye demiş.

Bende bir açılıp bir kapanıyor DNS 'e ellemedim zaten DNS değiştirecek olsaydım yasaklıyken de değiştirip girerdim.

Bende bir açılıp bir kapanıyor DNS 'e ellemedim zaten DNS değiştirecek olsaydım yasaklıyken de değiştirip girerdim.

sen dns değiştirsen de ne yazık ki giremezsin o çok eskidendi oda işe yaramıyor artık birkaç site vardı bi porgram indiriyosun yasaklı tüm sitelere girebiliyosun diye fakat bende bu sitelere güvenmediğim için hiç ugraşmadım ama işe yarıyormuş.

Şu an itabariyle youtube yeniden kapatıldı...

133055132s.jpg

Aynı kaynaktaki verilerle mutlulukla söyleyeyim trafik yoğunluğu olarakta Türkiyedeki 1,936 site, yanılıyor muyum?

Bu sıraya yükselmek gerçekten ciddi bir başarıdır, bence sitenin hedefi her şekilde gelişerek ilk 500'e girmek olmalıdır 2 sene içerisinde.

Mümkün müdür bu Despo ? sonuçta imkanları en iyi siz biliyorsunuz. Ancak İmkandan ziyade doğru ve etkili fikirler de gerekli.

ilk önce bu yasak beni ve birçok kişiyi etkilememiştir googleda antisansür diye bi program var o programla her yere girmek çok kolay...

ktunnel çok detaylı ama anti sansürü bilgisyara yüklüyoruz ve normal adres çubuğuna youtube yazdığımızda anında açıyo....

Back
Yukarı