YOUTUBE TÜRKİYE'DE YASAKLANDI...

FleXoR dedi:
B3RkOvi dedi:
Pire icin yorgan yakilmazz.. :!: :!: :!: :!:

Burada ne demek istediniz açarmısınız

Hocam 1-2 yunanlinin Ataturke hakaret icerin videosu eklendi diye.Youtube un Turkiyede girisi yasaklaniyor.Youtube cok genis bir site sizde biliyorsunuz ki oradan bb videolari muzik klibleri komik goruntuler vs.. izliyoruz sadece bir video yuzunden tum Turkiyede yasaklanmasi cok sacma.Sonucta o video bir sekilde silinir.

b3rkovi o videonun ne anlama geldiğini pek kavrayamadın heralde Atatürke ve büyük Türk milletine karşı bi aşağılama var burada kim pire Atatürkmü Türk insanlarımı kapatılmasın diyodum ana kapatılsın anasını satim daha aramızda olayın önemini kavrayamayan ark lar var bence...
youtube yerine git metacafe izle...o zaman youtubede kalsıın izleme.. kural kuraldır sorgulanmaz bence kapatılıyosa bi bildikleri vardır.....

metugok dedi:
b3rkovi o videonun ne anlama geldiğini pek kavrayamadın heralde Atatürke ve büyük Türk milletine karşı bi aşağılama var burada kim pire Atatürkmü Türk insanlarımı kapatılmasın diyodum ana kapatılsın anasını satim daha aramızda olayın önemini kavrayamayan ark lar var bence...
youtube yerine git metacafe izle...o zaman youtubede kalsıın izleme.. kural kuraldır sorgulanmaz bence kapatılıyosa bi bildikleri vardır.....

Bir iki kendini bilmez denyonun demesiyle olacaksa :!: :!: dinimizinde peygamberimizinde türklüğümüzünde atatürkümüzünde vay haline o zaman ''kural kuraldır sorgulanmaz bence kapatılıyosa bi bildikleri vardır'' diye diye ülke bugünlere geldi malesef.Sansürcü bir zihniyet oldu.Asıl gericilik budur baş örtüsü maş örtüsü hikaye

şaşıyorum arkadaşlara. yani daha evvel de yazdım. biz bu siteye giremiyoruz diye türkiye aleyhine atılan videolar azalacak mı?

zaten youtube bir video ile ilgili aşırı tepi mesajı gidiyorsa o video yayından kaldırılıyor. birde şu büyüklerimiz daha iyi bilir edebiyetına hasta oluyorum. bizler birşey bilmiyor muyuz. kendi kararlarımızı kendimiz veremeyecek kadar acizmiyiz. klasik köylü toplumu söylemlerini bırakın arkadaşlar. kendini bilmez bir yunanlının hakaretleri ile ne atatürk küçülür nede bu toplum...asıl o saldırıyı yapıp hakaret edenler kendi seviyelerini göstermiş olurlar. zaten 200 binin üzerinde mesajla gerekli tepki verilmiş oldu.

hadi gözümüz atdın yasak kaldırılmış arkadaşlar. antrenman görüntülerini izlemeye devamm......

Konuyu tartışıpta;Atatürk ve Türkiye gibi önemli isimleri ve bir milletin adını küçük harflerle yazan arkadaşlar, ilk önce yazmayı ögrensin sonra tartışsın

Beatboxer dedi:
Lafla peynir gemisi yürümemeli arkadaşlar...

Katılıyorum ,uper daha somut adımlar bekliyoruz ;)

taco 23 e gönülden katılıyorum bide lafla peynir gemisi lafını anlayamaadım burası özgür bir ortam herkez sizin gibi düsünmek zorunda değil arkadaşlar eğer herkes aynı fikre sahip olsaydı vay milletin haline...

metugok dedi:
taco 23 e gönülden katılıyorum bide lafla peynir gemisi lafını anlayamaadım burası özgür bir ortam herkez sizin gibi düsünmek zorunda değil arkadaşlar eğer herkes aynı fikre sahip olsaydı vay milletin haline...

"Lafla peynir gemisi yürümez" ile fikir özgürlüğünün ne alakası var? Eğer özgürlüğe o kadar değer veriyorsan niye başkalarının düşüncelerine böyle çıkışıyorsun?

metugok dedi:

Arkadaşım , işte burada senin yaptığın gibi (lafla peynir gemisini yürütmeye çalışıosun) , düşünce özgürlüğünden bahsediosun ancak benim bu atasözümü söylememe engel olmaya çalışıosun...Tezatı anlayabildin mi şimdi :?: :!: ...

Sana bir cevap hakkı doğdu , fakat tartışmanın daha fazla uzamasının anlamı da yok...

Güzel ülkemin güzel insanları hep konuşur hep konuşur , kan kusar...Halbuki "Bize yapılmasını istemediğimiz şeyi başkalarına da yapmamalıyız"...

Bundan yola çıkarak şu anda diyorum ki ; youtube yetkilileri Yunan milletinin hiç şuçları olmayan analarını bacılarını söven ve hala görüntülenmekte olan Türk vatandaşlarının cevap (RE) olarak yolladığı videoları da silmeli...Buna da dikkatinizi çekerim... :!:

Bu gün öğlen kapalıydı akşam açıldı ne yapmaya çalışıyor bunlar annamadım valla

şimdi de tayland da yasaklanmış youtube, nedeni; tayland kralının bir videoda palyaço burunlu gösterilmesiymiş.

madem öyle ben mahkemelerin yerinde olsam interneti kökten kapatırım..yada ateş ev yakıyor diye çakmak,kibrit satışını kökten durdurdum yada birinin eline çivi battı diye çivi üretimini durduralım vs..
bu mantıkla nereye kadar gidicez..
"öğrenciler olmasaydı ne güzel olurdu milli eğitim" mantığı ile gitsinler bari..

google ve facebooktada çok legal işler dönmüyor..kapatın öyleyse..

gerceklerin önüne set çekmekle gerçekler değişmez o ya da bu şekilde girilecek o siteye isteyene hersey var bu net ortamında. ohh kafana gitmesn engelle erişimi ne güzel. Cidden bu adamların kafası calışmıo yani hang akla mantıga sıgdırıolar? o sitede iyi seylerde var kötü seylerde her millet her ırk için hoşuna gtmiosa açıp izlemezsin. madem bişeylerin yüceliğini savunuosun bunun savunalacagı sey internet değil! bu site hiç değil herkes lafta atatürkçü lafta komünist lafta ülkücü sokaga çık desen çıkmayacak adamlar. Anlamıyorum işte ben bu yapıyı sonuç olarak youtube hayat değil ama engel konulmasıda sacma alman izlio mu izlio fransız izlio mu izlio? gözlerini kapatmış olan biz ve bizim gbi milletler:arrow:thums:

off hızımı alamadım devam ediyim dedim... Netten savaş mı oolur ya ne denyo insanlarsınız. tarihi bilmeden adamın teki koyuyo düşünsene göre videoyu sonra sanal kavga yapıolar. Ne diyim allah akıl fikir versin bu tip insanlara...

Son düzenleme:
Back
Yukarı