• Değerli Üyemiz

    Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

    Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

    sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

    yorumlamasını sağlayacaktır.

    Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

    Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yorumlar ve Program Önerisi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan preston
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
büyükbaş hayvan jelatini içerdiği için sanırım önerdin..neden önerdiğini yazmalıydın..


Haklısıın diez ,forumda arama yapar diye düşünmüştüm ..

Preston jelibonda jelatin var buda eklemlere iyi geliyor,güçlendiriyor.

Ya da aktarlardan sığır jelatini bulabilirsin. yağda içermiyor. böyle daha iyi olur sanirim.
 
Son düzenleme:
kollar oldukça hacimlenmiş...
genetik olarak şanslısın, vücudun çalışmalarına iyi tepki veriyor!
ancak yağ oranın yüksek sanırım, karın çalışmıyor musun? ya da çalışıyor olsan bile bu yağ oranı ile bişey görünmez...
hazır havalar da ısınmışken biraz kardiyo ile daha define olabilirsin diye düşünüyorum...

tebrik ederim!
 
Karın çok fazla çalıştığım söylenemez.Başından beri en çok boşladığım yer diyebilirim.Nedense bir türlü sevemedim.Antremanlarda karın çalışmaya konsantre olamıyorum.Yağlanma kısmına gelince.Bu benim isteğim dahilinde olan bir konu.Ağustosda askere gideceğimi yazmıştım.Zaten orada kilo vereceğimi hesaba katarak askerden önce biraz daha bulk olmaya çalışıyorum.

Benim en muzdarip olduğum konu omuzlar ve arka kol.Tricepslerin iç kısmı gelişirken dış kısmı neredeyse aynı sayılır.Bicepsin yanında arka kolun zayıf olması kollarımın hacimli görünmesini engelliyor.

Omuzların geliştiğini görebiliyorum ama omuz başlarım tabiri caizse patlamıyor.Yani o omuzların yan tarafa taşan görüntüsü oluşmadı geçen o kadar zamana rağmen.Tabi arada da daha önce bahsettiğim bir bilek sakatlanması vardı ki Allah kimseye vermesin.Şuan bilek beni korkutuyor ve ağır kilolar giremiyorum.Buna rağmen bicepslerimin tepkisinden memnunum.

Askerde zorunlu bir definasyon dönemi olacak zaten.Olur da çok rahat bir yere düşsem dahi özellikle sabahları kardiyo yapmaya niyetim var.Umarım askerlik dönüşü daha belirgin ve yağ oranı düşük bir vücudun fotoğralarını da koyarım.
 
Bence oldukça güzel ilerleme kaydetmişsin. Omuzlar biraz daha iyi olabilir ama çok da geri durmuyor.
Bence göğüs geride kalmış biraz daha ağır setlere girebilirsen görüntü daha da iyi olacaktır. Bunun yanında en dikkatimi çeken önkollar oldu. Oldukça gelişmiş duruyor. Özellikle son resimde... Belki tricepsin gelişmemesinin sebebi de buradadır. Triceps hareketlerini yaparken bi şekilde önkolları fazlaca devreye sokuyor olabilirsin.

Bu arada askerliğini yapmış biri olarak, kütleyi korumanın oldukça zor olacağını söyleyebilirim. Evet hemen her öğün et çıkıyor askerde ama üç öğünün üzerine çıkmak özel durumlar harici çok zor.
 
Aslında ben de en çok göğüs olarak geliştiğimi düşünüyorum ancak yeterli değil tabiki.Önkola göre biraz geri denilebilir.Ancak definasyonla hatları belli olursa çok daha iyi duracaklarını düşünüyorum.Keşke tricepsler de ön kol gibi gelişse ama tam olarak nedenini bilrmiyorum.Özellikle arka kol hareketlerinde nizami yapılışlara daha bir dikkat ediyorum ama herşey dört dörtlük olmuyor malesef.

Temmuz 10 a kadar salona devam edeceğim ama ondan sonra 1 ay kadar tatilim var.Memlekete gitmem gerek ve malesef aialemin yaşadığı yerde salon yok.Bu 1 ay zarfında daha çok yüzme ve vücut ağırlığı çalışmaları yapacağım.Daha sonrasında da askerlik.

İnşallah çok daha güzel resimler koyacağım günler de olur.
 
Son düzenleme:
Eskilerden birkaç resim.Denizde olanlar 2008 yılına, evde çekilmiş olan ise 2007 yılına ait.2008 yılındakilerde 3 ya da 4 aylık bir geçmişim vardı.

 
göğüs yapın güzel ben karını es geçme derim yinede sen bilirsin düzenli çalışmaya devam et daha sonra düzenli kardiyoyla şu fazla yağlarıda yaktın mı işte o zaman on numara olur...
 
Back
Yukarı