Yorumlarınıza İhtiyacım Var 3.5 Ay Ara Toplam 7 aylık Supplementsiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

grkntrpn

Üye
Öncelikle iyi günler abilerim hocalarım 5 ay bilinçsiz bir şekilde fitnessla ilgilendikten sonra 3.5 ay ara verdim ve şuanda 2 aydır düzenli bir şekilde vg ile ilgileniyorum şu ana kadar herhangi bir supplement kullanmadım fakat supplementte kullanıp bu sporu bilinçli bir şekilde hayatımın bir parçası haline getirmek istiyorum.Şuan ki halim ile ilgili yorumlar alıp gelişimin nasıl olduğu ve ne şekilde devam etmem gerektiği hakkında bilgi almak istiyorum.Yorum atan abilerime hocalarıma şimdiden çok teşekkürler.
Boy: 183
Kilo : 75
Bu arada fotoğraflarda ki vücut soğuktur.
cf441856_orginal.jpg

cf447283_orginal.jpg
cf440916_orginal.jpg
cf446230_orginal.jpg
cf441429_orginal.jpg
cf446194_orginal.jpg

a>

Son düzenleme:
İskelet olarak dar bi yapıya sahipsin sana latissimus dorsi ve deltoidlere ekstra yüklenmeni öneririm ilk gayen genişlemek olsun hormonal olarak zaten zirvedesin şu an supplementlara bel bağlama düzgün ye uyu çalış gelişim hat safhada olur

yorum için çok teşekkür ederim supplementler konusunda uyku ve yemeği düzene soktum sayılır ama sanırım iskelet yapım fotoğraf açısına kurban gitti tekrardan teşekker ederim

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı