Yorumlarınızı bekliyorum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ölçülerim bunlar ve bana verilen program bu. Tek sorunum kalçalarım :D Hocaya sordum kafana takma dedi ama takılmıycak gibi değil . Yandan bakınca cidden vücudumda bir çıkıntı gibi duruyor ve buda beni rahatsız ediyor. Acaba böyle devam etmelimiyim ?
djogOX.jpg
zRgoOR.jpg

oQ2457.jpg

Sende kaide sağlammış bu iyi bir şey :D

Hemen hemen aynı durumdayız hocam. İki üç sene öncesine kadar çok kiloluydum kendi uyguladığım diyetle 75 kilodan 60 kiloya düştüm fakat giden yağlar hep vücudumun üst kısmından gitti. Kalça basen hâlâ çok yağlı. Bence hormonsal çünkü üst kısım tamamen yağsız, alt kısım yani bacak basen aşırı yağlı.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sende kaide sağlammış bu iyi bir şey :D
Bak yaa :D Cidden iyi bişey değil :D
beslenme programını yaz
onun düzelmesi lazım
düzgün bir kardiyo
onlar da olmadı hormon testi

bu şekilde neye nasıl yorum yapılsın veya çözülsün?

Günde 3 ana ögün 3 te ara ögün yiyorum kilo almak için

Bi kaç kilo almışsın :)

Aynn çok uğrasıyorum kilo almak için yemek yemekten sıkıldım :D

Hemen hemen aynı durumdayız hocam. İki üç sene öncesine kadar çok kiloluydum kendi uyguladığım diyetle 75 kilodan 60 kiloya düştüm fakat giden yağlar hep vücudumun üst kısmından gitti. Kalça basen hâlâ çok yağlı. Bence hormonsal çünkü üst kısım tamamen yağsız, alt kısım yani bacak basen aşırı yağlı.

Ee doktora başvurmadınmı hiç hocam ? yani en heyecanlı yerinde kesmişsin yaw :D Bu arada benmde fena yaglı basen kısmı ama heralde kilo alırsam üst kısım ile dengelenir diye düşünüyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı