• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yorum Bekliyorum

Bizede en başından beri sürekli bahsedildiği bir hurafe bu çoğu kişi işi
Vücut tiplerinde zannediyor ama bizimde bildiklerimizi bilmeyenlerle ya da yanlış bilenlerle paylaşmamız lazım iyi forumlar

Cok guzel vucut yapmissin bende 2 hafta oldu vg'ye basliyali bu yediklerinin toplam kalorisi kac tam olarak ?
Makroları mikroları toplam kaloriyi hesaplamadım şu anda tamamen düzenli programlı bir beslenmem yok ama hazırladığım zaman belirtirim yorumunuz için teşekkürler iyi forumlar[DOUBLEPOST=1462801073][/DOUBLEPOST]Y
Adonis kasiniz var mi onun disinda cok iyi olmus bnc ;-)
Ben olduğunu düşünüyorum :) yorumunuz için teşekkürler iyi forumlar

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    69,4 KB · Görüntüleme: 521
  • image.jpeg
    image.jpeg
    71,1 KB · Görüntüleme: 531
Eki Görüntüle 42633 Eki Görüntüle 42634 Eki Görüntüle 42635 Eki Görüntüle 42636 Eki Görüntüle 42637
Farklı farklı zamanlarda çektiğim birkaç fotoğrafı sizlerle paylaşmak istedim ilk kez böyle birşey yapıyorum ve yorumlarınızı merak ediyorum 18 yaşındayım açıkca söylemek gerekirse fotoğrafların hiç biri en iyi formum değil yinede bir değerlendirme benim içi iyi bir motivasyon olucaktır olumlu ya da olumsuz. genetiğimin iyi olduğunu düşünüyorum yaklaşık 2 sene oldu bunun 1 senesi için bilinçli diyebilirim bir gün podyuma çıkmak ve yarışmak benim en büyük hayallerimden biri bacak pozum olmadığı için atamadım merak eden olursa çekim atarım yorum yaparsanız sevinirim iyi forumlar

sırtın alt kısmı muntazam omuzlar form güzel başarılarının devamını dilerim ama bana triceps de ufak eksiklik var gibi geldi

Back
Yukarı