Arkadaşlar hepinize merhaba.. Bodyforumtr ailesinin yeni sayılan bir üyesi olarak tüm sporcu arkadaşlarımın ve abilerimin başarılarının devamını diliyorum..
Yaklaşık 1 ay öncesine kadar vg sporuna tam anlamıyla bir merakım başladı yaşım 23 ve daha önce sadece 2 aylık bi salon maceram oldu ve sınavlar yüzünden devam edemedim.. şimdi Flexor hocamın evde dambıll la çalışma programını uygulayarak kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum.. Formu çok okudum araştırdım ki daha çok okuma ve araştırma taraftarıyım.. Şuanda 5.5 kg lık 2 adet dambılla Flexor hocamın programını aynen dediği gibi 3*15 olarak uyguluyorum.. Ayrıca eğer canım isterse mekik hareketleride yapıyorum.
asıl amacım hacimden çok 70 kilo ya düşüp sonra vg ye tam anlamıyla başlamak.. Resimlerde dikkat ederseniz göbek kısmımda ki yağlardan ve özellikle göğüsle kol birleşimndeki yağlardan nefret ediyorum..
Bu yüzden vücudumun yapısınıda göz önüne alarak lütfen yorumlarınız eksik etmeyin.. Bu sporla ciddi olarak ilgilenen kardeşlerimin ve abilerimin yorumları benim için çok önemli şimdiden teşekkürler..
Yaklaşık 1 ay öncesine kadar vg sporuna tam anlamıyla bir merakım başladı yaşım 23 ve daha önce sadece 2 aylık bi salon maceram oldu ve sınavlar yüzünden devam edemedim.. şimdi Flexor hocamın evde dambıll la çalışma programını uygulayarak kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum.. Formu çok okudum araştırdım ki daha çok okuma ve araştırma taraftarıyım.. Şuanda 5.5 kg lık 2 adet dambılla Flexor hocamın programını aynen dediği gibi 3*15 olarak uyguluyorum.. Ayrıca eğer canım isterse mekik hareketleride yapıyorum.