Yoruluyorum yapamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gookhan34

Yeni Üye
Öncelikle merhabalar konuyu açmadan baktım ama çoğu arkadaş bu olayı direk sormuş benim gibi yemek yemesini falan belirtmemiş o yüzden konunun tam araştırılmadan kapanmamasını rica ediyorum :) Sorunum şu bodye zayıflamak için başladım yağsız tuzsuz şekersiz besleniyorum 1 ay oldu 86 kilodan 80 e düştüm sizinde yardımlarınızla ama ağırlıkları tam kaldıramıyorum 1 antreman kaldırdığım ağır ağırlığı öbür antreman kaldıramıyorum yorgunum çünkü kardioya daha çok önem veriyorum tabi ama ağırlık antremanlarının öyle olması canımı sıkıyor hocaya sordum karbonhidrat almadığım için enerjin olmuyor dedi bundan dolayı mı kalkmıyor ağırlık ne yapmalıyım ?

bunun bir çok nedeni olabilir
bunu sen çözeceksin
yanlış program
uykusuzluk
çeşitli hastalıklkar
beslenme bozukluğu
yanlış sistem
aşırı cinsel aktivite
aşırı stress
yanlış hareketler
yanlış ağırlıklar
yanlış süreler
vs vs vs

Beslenme bozukluğu ve yanlış ağırlıktan şüpheleniyorum ben o zaman hocanın dediği gibi karbonhidrat almam ve ağırlıkları düşürmem mi gerekiyor ?

Günlük beslenme şekliniz nasıl ? Ne kadar protein - karbo. alıyorsunuz. Örnek bir günlük beslenme programınızı yazarsanız belki daha yardımcı olunabilir.
Haftanın kaç günü spora gidiyorsunuz ? Dinlenmeniz yeteri kadar iyi mi ? Biraz daha açıklayıcı yazarsanız sorun bulunabilir

Haftada 3 gün spora gidiyorum evde mekik ve sadece biceps çalışıyorum. Beslenme misal 1 günlüğümü hemen yazıyım Sabah: 2 yumurta (birinin sarısı) süt,peynir,salata domates 1 adet kepek ekmeği Ara öğün : Meyve yiyorum muz elma mandalina gibi. Öğlen: makarna(yağsız) yada pilav (lapa) yanında tavuk ve ayran yanında meyve Diğer Ara Öğün : 2 adet yumurta yiyorum Akşam : Artık evde ne olursa yani balık et tavuk gibi 3 ünden biri oluyor yanına yine makarna yağsız salata yağsız tuzsuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı