York G864 Latlı Olimpik Ağırlık Sehpası Kullanmış Olan ve/veya Satan Var mıdır?

Usta 700 lira buna vereceksin 200 tl dumbelle bara ve ağırlığa vereceksin en az 900 lira harcayacaksın bu parayla 1.5 yıllık salon paranı çıkartırsın zaten bence hiç gerek yok

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır yani demek istediğim daha pahalıya daha az verim alıcaksınız 4-5bin lira harcayıp güzel bir homegym kuramadık dan sonra hiç gerek yok

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de 20kg dumbell alarak başladım, sevdiğimi ve yapabildiğimi görünce ekipman işini büyüttüm.

Buna verilcek parayla 2 senelik salon param cikiyor da. Zaman problemim var yoksa ben de salonu seviyorum. Bu sekilde idare edecegiz okulu bitirene kadar. Evde olduktan sonra icabinda gunde cift idman dahi problemsiz yapilabilir. Salona gitmek her zaman mumkun olmuyor sinavlar ve dersler nedeniyle.

Buna verilcek parayla 2 senelik salon param cikiyor da. Zaman problemim var yoksa ben de salonu seviyorum. Bu sekilde idare edecegiz okulu bitirene kadar. Evde olduktan sonra icabinda gunde cift idman dahi problemsiz yapilabilir. Salona gitmek her zaman mumkun olmuyor sinavlar ve dersler nedeniyle.
30'larının ortasında olan birçok yaşıtım ya evlerinde bu iş için bir oda ayırdılar ya da apartmanın bodrumunda ya da depolarında bir salon yaptılar. Dolayısıyla homegym kültürü bizde de yavaş yavaş olsa da gelişiyor. Dediğiniz gibi salona giderken ve dönerken harcanan zaman günümüzde çok önemli ve kaybetmeye gerek yok. Hele çalışma hayatına geçince ve aile kurunca o zamanı böyle hoyratça kaybetmek imkansız hale geliyor.

Dolayısıyla doğru yoldasınız :)

Evde uygun bir bölüm varsa, birazda sanayi demir ahşap işinden anlıyorsan, 4/1 fiyatına home gym yapılır.

Tanrı Türk'ü korusun.

Back
Yukarı