Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 14 yaşnda bir basketbolcuym.4 yıldır bu sporu yapıyorum ve sporumun gerektirdiği zor,yourucu idmanları hergün yapıorum.abim bana yorgunken dumbell yapmak hiç fayda gstermez.yorgunken kasların geliştiremezsin dedi.siz bu konuda ne dersiniz?
kaslar dinlendiği sürece gelişir.senin basketbol antrenmanların ile ortak yürütülen ağırlık çalışmalarından zaten bir bodybuılder kadar beklentin olmamalı.
Kaslarınız en çok hacmini dinlenme ve uyku esnasında kazanır. Gerekli şekilde dinlenemezseniz bir yere varamazsınız. Amacınız eğer basketbolda işinize yarayacak bir güç kazanmaksa bu yolu seçebilirsiniz ama hacim için yanlış bir yol.
benim hedefim de bodybuilder lar gibi bir vücut yok.sadece bana basketbol da yardımcı olucak,güç kazandırıcak bi vücut istiyorum.yani öle çok hacimli olmasada olur yeterli kadar olsun