Yok mu hayvan gibi programı olan?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar merhaba 3 senedir bodyle uğraşıyorum. Artık hareketlerden sıkıldım ve vucüdümu artık çıkartmak istiyorum yani çok aşırı sağlam programla kısa sürede vücudumun şişmedik yeri kalmasın istiyorum. bunu herhangi birilerini etkilemek için değil sevdiğim için yapmak istediğimide söyleyim sonra yanlış anlaşılmasın :) bana yardımcı olacak hoca yada arkadaşlar mesaj atabilirler numaralarını araya bilir konuşabilir tüm fikirlere açığım en kısa sürede amino,protein yardımıyla nasıl şişire bilirim kendimi sıkı bir şekilde sorunun kısası budur :)


Yaş - 21
boy - 1.73
kilo - 70
kol - 43
göğüs - 130 civarıydı 2 ay önce
geri kalan yerler tam olarak hatırlamıyorum teşekkürler iyi forumlar herkese :)
 
bizdem iyi bilirsin ki genetik doğal sınıra yaklasmissan daha ileri gitmek ancak tek yol var, pek yapcak bir şey yok
 
Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.

Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı