cherokee
Üye
hernan77 dedi:senin adına sevindim cherokee arkadaş. sakatlığın ne menem birşey olduğu bu spora gönül veren herkes tarafından bilinir. yavaş yavaş tempo arttır. iyi ısın. ısınma deyince salonda ısınarak çalışan bi ben varım herhalde ama yine de omuz sakatlandı.
bi de yukarıda anterior deltoidin köprücük kemiğine bağlanan kısmı ile ilgili sakatlandığımı yazmıştım. buz koyma olayı antrenmanlardan sonra mı yapılsa ii olur.
kendine ii bak. kolay gelsin.....
hernan çok teşekkür ederim. bugün ikinci antrenmanımı yaptım tabi gene 0 ağırlık. ama süperdi. moralim çalışamadığım günler boyunca hergün biraz daha kötüleşiyordu.Sanki bir daha hiç çalışamayacakmışım gibime geliyordu. sanırım herkese oluyor bu. çok şükür.
hernan77 buz uygulaması ağrılı dönemde yapılır. bu ağrılı dönemde iki gün yani 48 saat; omuza 3 saat arayla 20 dakikalık buz uygulanır. eğer hala ağrıların varsa buz uygulaması yapabilirsin.
ben sana uyguladığım tedaviyi özel mesajdan atacağım. şimdi bir kaç ilaç karışımı olduğundan daha doğrusu kendi denemem olduğundan tıp literatüründe yer almadığından buraya yazmak istemedim. bir uygula istersen. ben faydasını gördüm.