Çöpe atmak güzel bir çözüm olacaktırProtein tozunu ictikten sonra yikamayi unutmustum dun ve bugun sabah actigimda dibinde kalan sutun yesil oldugnu ve acaip pis koktugunu farkettim.
Iyice deterjan ve sungerle yikamama karsin hala biraz koku var. Ne yapabilirim bu konuda?
Ne yazikki yikadiktan sonra sizdirmaya basladi, supplementer.com'un hediye olarak verdigi dandik shakerdi. Yeni birtane siparis ettim ama onun alt kisminda protein tozu koyacak bolme yok. 3-4 Saat proteinli sut shakerda kalsa sikinti olmaz degil mi ?sirkeli suda beklet sonra düzgünce yıka.
yıkadıktan sonra da su doldurup buzlukta beklet 1 gün.
kesin çözüm denenmiştir.
Hakket çok dandik bir shaker bu suplementlerin verdiği.benimkininde bastırmalı yeri tam oturmuyor bir kere çantaya koymuştum hepsi dökülmüş mahvetmişti çantamı.okadar para veriyoruz bari adam gibi shaker versinler çokmu zor anlamıyorumNe yazikki yikadiktan sonra sizdirmaya basladi, supplementer.com'un hediye olarak verdigi dandik shakerdi. Yeni birtane siparis ettim ama onun alt kisminda protein tozu koyacak bolme yok. 3-4 Saat proteinli sut shakerda kalsa sikinti olmaz degil mi ?