YGS-LYS çalışma +artı body yapmak istiyorum(evde)orum(evde)

fitim111

Yeni Üye
arkadaşlar malum bnm gibi olan çok vardır ygs-lys artı vucudunun şekline korumaya veya güzelleştirmeye çalışan bu sene lise sonum bana yardım cı olun lütfen 1.84boy ve 64 kiloyum çok uyumsuz bana önce kilo aldırcak program ve duzenlı çalışma programı olabilir istedigim hacim deıl sadece fit bir vucut üni sınava çalısıyorum evde neler yapablşırım okuldan öğlen cıkıom annem ve babam çalısıo kendım hazırlayabılecegım bır beslenme(yemekler) programı lasım ve ır program ??
aslında göğüs ve kollar için bunu https://www.youtube.com/watch?v=wVw8cOiWpz8 her gün olmak üzere, karın içinde yine her gün olmak üzere https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 bunu yapmayı planlıyorrdum ama yinede size soram dedm şimdiden sagolun:);)

Sabahtan akşama kadar mı çalışcak töbe y****endine vakit ayırman güzel bişey +birde barfiks demiri alsan iyi olur barfiks bence şart :)

Bu sene sadece ders çalış yoksa sene sonunda çok pişman olursun.
zaten bende öle düşünüyordm ama abi boyuma göree çok ince ve sıs kayım oda psikolojimi çok kötü etkiliyor özellikle aynada baktıgımda flaan
Sabahtan akşama kadar mı çalışcak töbe y****endine vakit ayırman güzel bişey +birde barfiks demiri alsan iyi olur barfiks bence şart :)
eyw trader aynen kanatlarımında güzel gözükmesi lasım bakalım ne kara r verecez
Bana sorarsan derslerine asıl , spor salonuna her zaman gidersin. YGS-LYS yarışı daha önemli.
saol borcklesnar salon zaten kafamda yok evde neler yapabilirim ?

Yaptığın sadece idmanla kalmaz aklına türlü türlü şeyler gelicek bunun için araştırmalara başlıcan zaman kaybı.. sonra hergün çalışcan ; dersten önce çalışsan derse birşey kalmıcak enerji olarak, dersten sonra çalışsan geç vakite kalıcak bunlar geçilebilir en önemlisi senin adaptasyonunu bozukcaktır. tecrübeyle sabit.

YGS-LYS mi önemli Yoksa kasmı?:)

Lise sondaymışsın zaten.Eğer çalışmazsan sene sonunda çok ama çok pişman olursun.

2 dumbell al en azından günde 1 saat ayır ve düzenli beslen yeter

okul demek 8-9 saat demek bazen 10..8-9 saat uyku
5-6 saat sana kalır ki enaz 4 saat dersinin başında olman gerek hedefe ulaşmak için..
1-2 saat kalır maksimum boş zamanın onu da spora verirsin...
bazıları gün ortasında da dinlenmeye ihtiyaç duyar kaldırabileceksen dene..

ama hafta arası okuldan sonra etüdüydü falandı olursa hele çok zor (ki olur son sınıflar haftasonu gidebildikleri için)..kış aylarında havalar erken kararır insan pek gayet bundan etkilenebilir..
akşam pek ders çalışılmaz çünkü..

Yani acelen yok aslında, Üniversiteye geldiğinde çok boş zamanın olabilir.
Bence de body'e başlama bu yoğunluktayken..
Ailenle yaşıyorsan yemene içmene son derece dikkat etmene yardım ederlerse en azından beslenme konusunda sağlıklı kal..kasları ertele derim

ben de hazırlanıyorum antrenmanlara full devam bahane yok ! sabah 5:25 kalkış öğle yemeği hazırlayıp kaba koyarım kahvaltı okula gidiş okulda yemegimi yerim eve gelirim yemek yaparım yanıma koyarım antrenmana giderim çıkarım derhsaneye giderim dershanede yerim yemegimi eve gelincede paşa paşa çalışırım BAHANE YOK! günde 1.5 saat antrenman yapamayacaksam ben zaten hiç bir şey yapamam.insanlar tv izleyip boş işlerle ugraırken ben antrenman yapıyorum

Back
Yukarı