Yetersizlik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan V0LV0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

V0LV0

Üye
selam arkadaşlar. Ben 2.5 aydır spor yapıyorum. ilk 2 ay muscletech %100 whey protein kullandım ve o bittikten sonra vücudum düzene girmeye başlamıştı. boyum 173 ve kilom 63idi.sonra fit ve kalıplı bir vücut istediğim için, muscletech in mass-tech (gainer) ını aldım. antremanlardan sonra içtim ve biraz daha yemege yuklenmeye başladım.kısa bir sürede 67 kiloya eriştim. şimdi hedefim 70 kilo olmak. Sorunum ise spor salonumdaki hoca bazı hareketlere gucum yetmediği için yine whey önerdi (tabiki kendi markasınınkini) neyse sonra benim moralim bozuldu ve ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. mesela bugün kanat ve sırt antremanım vardı cogu hareketi yapamadıgım için toplam sadece 6 hareket civarında yapabildim. bu yüzden neyapmam gerektiğini bilemiyorum bana yardımcı olabilicek varmı. teşekkürler

dostum "çoğu hareketi yapamadığım için" demişsin de ben bu kısmı pek anlayamadım. hocanın sana verdiği ağırlıklar mı fazla geldi de gereken tekrar sayısını çıkaramıyorsun? yoksa önceki hareketlerden sonra diğer hareketleri yapmaya gücün mü kalmıyor?
eğer hocanın verdiği ağırlık ile hocanın verdiği tekrar sayıını çıkaramıyorsan o zaman ağırlığı düşüreceksin.
zira yüksek ağırlıkla yeterli tekrarı yapamamaktansa daha düşük ağırlıkla tekrar sayısını tam çıkarmak ve bu esnada hareketleri nizami yapmak daha önemli.

Kiloyu kullandığın 2 kutu supplement sayesinde değil beslenmene daha fazla önem verdiğin için almışsındır !!!

Sırt kanat için 6 hareket yeter daha ne yapıcaksın 10 tane farklı harekete gerek yok .

Sorunum ise spor salonumdaki hoca bazı hareketlere gucum yetmediği için yine whey önerdi (tabiki kendi markasınınkini)

Burayı anlamadım yani whey alınca performansın mı artacak böyle bir şey yok .

Back
Yukarı