Yeterli besleniyor muyum ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rara
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rara

Üye
20 yaşında 1.80 cm boy 70 kg üniversite öğrencisi olarak yurtta kalmaktayım.

Spor salonunda 2 hafta adaptasyon programı daha sonra bölgesel çalışmalara başlanacağı söylendi. 2. haftamdayım ve sizlere günlük mönümü paylaşmak istiyorum. eksiklikleri veya alternatifleri söylerseniz sevinirim.

Sabah Kahvaltısı
1-2 adet yağsız beyaz peynir
2 adet haşlama yumurta
1 adet domates
3 kaşık yulaf ezmesi + 180 ml muzlu süt

===================================

Öğlen Yemeği
Ders yoksa piliç çevirmenin 1/4'ü
Ders varsa ekmek arası tavuk satır

Akşam Yemeği
250 gr çorba
2-3 dilim kepekli ekmek
tavuk yada köfte
makarna veya pirinç pilavı üstüne nohut/fasulye
yoğurt

Muz + meyve suyu

Bende bir uni. ogrencisi olarak soylemek isterim ki fena degil gibi eger her gun tavuk tuketebiliyorsan.Ancak oglen yemegini daha kaliteli yapsan fena olmaz gibi diye dusunuyorum.Yumurta belki artirilabilir

Yurt da beslenme biraz zor ben disardan arkadaslarimin evinde yumurta haslamaya gidiyorum ve Ton Balıgıni her gun 1 kutu olarak yedigimi soyleyebilirim.Bayram sonrasi daha duzenli bir program dahiline girecegm ins. Kolay gelsin sana da umarim istedigin sonucu alirsin ;)

Değerli üyemiz;

Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı