Yeniyim ! :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar . İsmim Hasan yaşım 15 kilom ramazandan önce 68 di şuan 71 kiloyum boyum 1.79 . Ben bundan 2,5 sene önce 82-83 kiloydum ve boyum 1.70 ti . Artıkın şişko olduğumdan psikolojim bozulmuştu ve zayıflamak için çok hırs yaptım 2,5 seneden beri sualtı hokeyi sporcusuyum lisanslıyım . Artıkın zayıfladım ve vücudumun alt yapısı oluştu . Bende body'e başlamayı düşünüyorum . Fakat tanıdıklarım bana gidersem büyümeme engel olacaklarını söylüyor yoksa gerçekten çok hırslıyımdır . Gerçekten profesyonellere soruyorum bu soruyu body'e başlamalımıyım yoksa başlamamalımıyım . Başlamalıysam protein tozu kullanmamda bir sakınca var mı ?? Teşekkür ederim thums:​

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Değerli üyemiz;

Forumda ilgili bölümler okunmadan konu açılmıştır.Aşağıdaki bölümlerdeki sabit başlıkları okumanızı rica ederiz.

Link : Beslenme - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Yeni Başlayanlar Bölümü - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Antrenman:Bodybuilding & Fitness - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Yağ Yakıcılar ve Yağ Yakımı - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Değerli üyemiz;

Forumda ilgili bölümler okunmadan konu açılmıştır.Aşağıdaki bölümlerdeki sabit başlıkları okumanızı rica ederiz.

Link : Beslenme - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Yeni Başlayanlar Bölümü - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Antrenman:Bodybuilding & Fitness - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Yağ Yakıcılar ve Yağ Yakımı - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı