Yeniyim Ve SoruLarıma yanıt arıyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan can53
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

can53

Üye
Öncelikle Meraba. Siteniz dikkatim çekti Body için Bilgi bulabiliceğim bi kaynak.

Ben body'e başlayalı 1 ay oldu. Benm amacım vucudumu bi şekle sokmak.
Haziranın 15 inde falan bırakıp yazlığa giderim ayıptır sölemesi :)
Yaşım 17, Boyum 1.79 , Kilom 68,200
Benm Aşırı bi bilgim yok bu konuda. ama Çevreden Protein tozu kullan biraz şekil al die sözler geldi. Maddiyat önemli değil bnm için. Zararı Çok olurmu Olmazmı bunu öğrenmek istiyorum sizden .

Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
kullanabilirsin yan etkisi yok antremandan sonra 1-2 ölçek almanı tavsiye ederim çok aşırı tozda alman böbreklerini yorar 5-6 ölçek gibi. tek yan etkisi fazla çişe gidiyosun proteinler ilk böbrekte süzülürler sonra kana karışır. protein tozu çabuk sindirildiği için böbrekler hızlı çalışır sonucunda fazla su atmaya başlar vücut

kullanabilirsin yan etkisi yok antremandan sonra 1-2 ölçek almanı tavsiye ederim çok aşırı tozda alman böbreklerini yorar 5-6 ölçek gibi. tek yan etkisi fazla çişe gidiyosun proteinler ilk böbrekte süzülürler sonra kana karışır. protein tozu çabuk sindirildiği için böbrekler hızlı çalışır sonucunda fazla su atmaya başlar vücut
Yanlış bilgi vermeyin rica ediyoruz.Aşırı dozdan kastınız nedir? İlaç değilki doz olarak bahsedelim.
Forumda yüzlerce başlıkta konuşuldu tartışıldı.Ek besin tavsiyesi diyoruz biz supplementlere.Biraz araştıralım.:arrow:
Ayrıca sayın can53 aynı konu aynı başlıkta farklı yerlere yeniden konu açmanıza gerek yok.Konunun gerekli bulundugu yere başlık açtıgınızda zaten cevap gelecektir.

Son düzenleme:
ben ilk 2-3 aydan önce herhangi bir suplement kullanımını tavsiye etmiyorum . sebebi zararı olacağı değil faydası olmayacağı dır.çevrende protein tozu kullan da vucudun şekle girsin diyenler anlaşılıyor ki bu işi hiç bilmeyen kişiler.protein tozu senin kaslarını besler antrenman sonrası onarım için gerekli proteinin bir kısmını sağlar.
protein tozları zaten tek seferde öyle 5-6 ölçek kullanılmaz.hepsinin üzerinde nasıl kullanılacağı yazar.ona göre kullanılır.

senin vucudunu şekle sokman için ilk öncelikli yapman gereken şey düzenli antrenman , düzenli beslenme ve düzenli dinlenmeden başka bir şey değil.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı