Yeniyim bir bilgim yok

Arkadaşlar benim spor salonuna gidecek vaktim yok, 2 ay önce ev için alınabilecek ekipmanları almıştım (dumbell-barfiks barı vs).2 aydır düzenli olarak çalışmış olmasamda çalıştım denebilir.Birkaç soru soracağım bilgili arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim gerçekten.

1-Kilom 65 boyum 1.84, cidden zayıfım göbekli olmamama rağmen yağ oranım düşük değil,benim önce kütle almam mı gerekir yoksa yağ yakmam mı?

2-Optimum Gold whey protein tozunu sipariş verdim bunu geldiği gibi kullanmaya başlayayım mı yoksa daha sonra mı kullanayım ?

Sorularım komik derecede cahilce olabilir ama hiçbir bilgim olmadığından affedersiniz.

Selamlar dostum.

1- 1.84 boyuna göre vücut ağırlığın gerçekten düşük,o göbeğindeki yağı düşünmeden kütle almaya bak çünkü çok zayıf olduğundan ötürü göbek yağını atman kolay olmayacak belkide aylar harcayacaksın.

2-Protein tozu günlük yeterli proteini alamadığımızda kullandığımız bir ürün. Önceliğin yemeklerden almak olsun. Yetmediği noktada protein tozunu kullan. Yani erken yada geç bunun önemi yok sadece bilinçli kullanım önemli.

Kolay gelsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selamlar dostum.

1- 1.84 boyuna göre vücut ağırlığın gerçekten düşük,o göbeğindeki yağı düşünmeden kütle almaya bak çünkü çok zayıf olduğundan ötürü göbek yağını atman kolay olmayacak belkide aylar harcayacaksın.

2-Protein tozu günlük yeterli proteini alamadığımızda kullandığımız bir ürün. Önceliğin yemeklerden almak olsun. Yetmediği noktada protein tozunu kullan. Yani erken yada geç bunun önemi yok sadece bilinçli kullanım önemli.

Kolay gelsin.

Cevap için teşekkürler.Protein tozunu zaten yemeklerden ihtiyacım proteini alamadığım için aldım,hatta protein tozuyla bile ihtiyacım olanı alıp alamayacağımdan emin değilim.

Cevap için teşekkürler.Protein tozunu zaten yemeklerden ihtiyacım proteini alamadığım için aldım,hatta protein tozuyla bile ihtiyacım olanı alıp alamayacağımdan emin değilim.

Kilon başına 1,8 gr protein alabilirsin ortalama. Bu da 117 gr protein eder. 3 tane yumurta da 30 gram protein var zaten. Et ve yulaf kullanırsan öğünlerinde gayet alabileceğin bir rakam bu. Ama proten tozu var diye yarısından fazlasını tozdan alma. Proteinlerin türevleri var ve bize onlar da lazım uzun süre sadece tozdan alma demek istediğim bu.

Back
Yukarı