Inan benım ruh yasım en az 40 genclerle olan hıc bır ortak noktam yokDoğumgününde ayrıca kutlu olsun o zmn nice senelereDaha genciz merak etme
![]()
Yeni yılın bana ifade ettiği tek şey; daha fazla uyumak ve fazladan 1 gün olsun dinlenmek başkada birşey ifade etmiyor.
Tskler Sizinde. bugun benım dogum gunumyılbasında dogdum heh.. noel baba getırdı benı ... 20 yasına bastım pffffffffffffffffffffff 3 te 1 i gitti ya omrumun
Bizde o kadar plan yaptık bir yere gidemedik bende mecburen evde pijama terlik televizyon sistemini uyguladım geçen yılbaşı süperdi yıl pek iyi sayılmazdı bu sefer tersi olur inşallah.......En azından kar yağsaydı bari..
Çocukken Yılbaşları daha güzeldi hele birde kar yağınca...acaba şimdiki çocuklar içinde güzel mi hep eskiden deriz ya acaba şimdiki çocuklarda ileride eskiden diyecek mi??
Herkesin yeni yılını kutlarım geride kalan yıl içerisinde kimi kırdıysam özür dilerim sonuçta burası bir forum fikir ayrılıkları olacaktır tartışacağız kırılacağız ama sonuçta hep barışacağız...
MUTLU YILLAR..........
En kötü benim oldu o zaman. Yurt bom boş her kes memleketine gitti. Bende yurdun çatısına çıktım, 30 dakka falan mal mal öylesine oturdum efkarlandım))
En kötü benim oldu o zaman. Yurt bom boş her kes memleketine gitti. Bende yurdun çatısına çıktım, 30 dakka falan mal mal öylesine oturdum efkarlandım))
10 gundur spordan uzak ıckıye yakın yasıyorum