Yeniden Başlamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamun Aleyküm arkadaşlar hepinize iyi çalışmalar ben 4 aydır evde vücut geliştirmeyi falan bıraktım ve kolda sarkmalar oluştu ve top kas gibi çıkıyor artık eğer düzenli çalışmaya başlarsam bu top kastan kurtalabilir miyim ?Şimdiden Teşekkürler..

SAYGILAR..

Arkadaşın kolları parçalı değil sanırım parçalamak istiyor yanlışım varsa affola,parçalamak istiyorsan az ağırlık çok tekrar yapıcan dinlenmeden eksiltme yapıcaksın yani beslenmenede dikkat ediceksin 2-3 ay içinde farkı görüceksin

?

kol parçalamak derken dediğinden bir şey anlamadım ?İnternetten araştırdımda yani biceps ve triceps ile ayrı ayrı çalışmakmı ?

Son düzenleme:
Hayır daha estetik oluyor hatların kasların daha belirgin oluyor biceps'inde daha güzel şekil duruyor sen öyle istiyorsun sanırım

Evde bi 2kg var bide 5 kg var :D 4 aydır çalışmadığımdan 5 kg ağır geldi 2 kgde antreman yaparken biceps bölümünü kasmıyor yararı olmuyor yani

İmkanın varsa hep s i bu r a dan . c o m'dan dumbeel seti al kol parçalamak az ağırlık çok tekrarla olur.Tabi yağ oranında düşük olması lazım dostum :D

Valla orasını bilemem :( o zaman 2 likle çalış alışınca 5liklere geç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı