YSF-JOSEPH
Üye
Bi kaç gündür yağ oranımı ölçtürmeye merak sardım. Geçenlerde body salonuna giderken bi dükkanın önünde ücretsiz yağ ölçüm yazısını okudum.. Fırsat ayağıma geldi diyerekten direk daldım içeriye, sordum kandan mı nasıl ölçeceksiniz diye.. bi makine vardı çıplak ayakla onun üzerine çıkıp yine bi aparatını kalp hizamda tutarak durdum sonrasında genel özelliklerimi çıkarttılar bi karta yazdılar, sonra sonra bunun içinde bi iş olduğunu anlamaya başladım amaçları ordaki toz halindeki vitaminmidir protein midir artık neyse unuttum ne dediğini onları satmakmış gerçi bilmiyorum belki yararlıdır o sattıkları şeyler markasına falan dikkat etmedim sizlerden de belki gören olmuştur ben bağcılarda oturuyorum ama çoğu yerde şubelerinin olduklarını söylediler.
bu arada
kilo 66
boy 168
yağ oranı %12
çıktı bunlar yeri burası değil ama küçükte olsa oranlarla ilgili bi yorm yaparsanız iyi olur
yağ oranımın iyi olduğunu ama kemik yapımın pek iyi olmadığı için o tozlardan kullanmamı önermişti oradaki bayan
bu arada
kilo 66
boy 168
yağ oranı %12
çıktı bunlar yeri burası değil ama küçükte olsa oranlarla ilgili bi yorm yaparsanız iyi olur
yağ oranımın iyi olduğunu ama kemik yapımın pek iyi olmadığı için o tozlardan kullanmamı önermişti oradaki bayan