Yeni program yeni görünüm :)

Merhaba arkadaşlar . sporda 10. ayımı bitirmek üzereyim
Yaşım 17 bu spora 2 senelik muay - thai eğitiminden sonra hacim almak için geçmiştim. ve o geçiş derken spora cok bağlandım ve bırakmayı asla düşünmüyorum
Spora 54 kilo 178 cm boy ile başladım yağ oranım %8 civarlarında seyrediyordu. Şuan 77 kiloyum boy 181 cm civaarında yağ oranım %10 fotoğraf atmak isterdim ama malesef atamıyorum . güncel fotoğraflarım mevcut değil. Son 2 ay için çalıştıgım program şöyle -
Pazartesi-Perşembe
bacak - göğüs
Salı-Cuma
Sırt-Omuz
Çarşamba - Cumartesi
Ön kol - Arka kol
Programım bu şekil 6 gündür.
Programdan aldıgım artılar şöyle 72 kg %10 yağ oranından temiz bi şekilde yağ oranım sabit kalma şekliyle 77 kiloya çıktım göğüs ölcümü bilmiyorum ama bayağı hacimlendi hem üst hem alt olmak üzere - kol 36.5 iken 38 oldu ( soğuk )

Yeni program yapmayı planlıyorum bu zaman kadar hoca desteği almadım araştırarak kendi kendimi cok iyi şekilde geliştirdim hem vücudumu hem bilgimi
beslenme cok profosyonel protein karbonhidrat yağ oranımı antremana ve vücut tipime göre orantılı alıyorum

Sizden istediğim yardım forumu pek dolaşamadım oluşturmak istediğim 1.5-2 aylık bir programda yardımcı olmanızı istiyorum

Olusturmak istediğim programda temel hareketlere 10x10 almn hacim yapmak istiyorum bu bir
hacim ağırlıklı 6-12 tekrar arası bir program yapmayı planlıyorum bu iki

her kas grubunu günde 1 defa çalıştırsam olurmu?
veya
tekrar altı gün yapsam
Bu sefer
Göğüs-Sırt
Omuz-Bacak
Ön kol - Arka kol
Temel hareketler kol haric diğer bölgelerde 10x10 olarak yapsam uyarmı
veya bana önerebileceğiniz herhangi bir şekilde program varmıdır.
Profosyonel arkadaşlardan yardım istiyorum
bu arada idman cıkısı 2 ölçek whey alıyorum 2 haftada 1 test amaçlı primabolan 100ml yani cok düşük doz da kullanıyorum şuan 5. haftasındayım

ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER.

Buyrun 1-2 tane resim çektm yeterlidir umarım

Eklentiler

• webcam-toy-foto2.jpg
    webcam-toy-foto2.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 400
  • webcam-toy-foto3.jpg
    webcam-toy-foto3.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 405
  • webcam-toy-foto4.jpg
    webcam-toy-foto4.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 394
  • webcam-toy-foto5.jpg
    webcam-toy-foto5.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 391
olmaz froents.tek bölge hakkı verilerek çalışılmalı.kas kütlesi seviyeni yükseltmen gerek.çift bölge iyidir.bir süre daha böyle devam etmeni öneririm.göğüs sırt olmaz.göğüs biceps- sırt triceps daha uygun.biraz da araştıralım forumda gerekli bilgilendirmelerde mevcut ;)

Aslında öyle düşünmüştüm bu arada adım mcüahid k.bakma yazmadım.
Sırt-triceps göğüs biceps zaten mantıklı bir çalışma sistemi. göğüste sonucda arka kollar calısıyor peşine biceps girmek mantıklı. 2 aylık bir süreçte bu programı uygulamam daha doğru olucak. teşekkürler öneri için

Back
Yukarı