Yeni programım

zfr1993

Üye
Arkadaşlar yeni programa bugun başladım bugun Gögüs ve üst ön kol yaptım bir sonraki gidişimde de omuz ve bacak yapacam yaklasik 1 aydır gidiyom programımım fotosunu atacam sizce yarın gidim mi yoksa bir aralıklımı gidim sonuçta farklı yerler çalıştırıyoz bide arkadaşla bacak inceelmesini istiyorum bacak bölümüne bişeler ekleyebilirmiyiz eksik bişe varmı teşekkürler
1276c616c91b910eee99029170146c2a.jpg

Burayi mi sormustun? Ilk olarak daha yeniysen sakin boyle bir program yapma, tum vucut antrenmani yap haftada 3 gun ayrica esnetmeye de onem ver. Zaten programin da hosuma gitmedi, tekrar sayilari zaten sabit gitmis, degismeli. Ve goguse dikkat ettim hep press hareketlerine yogunlasmis, bu da olmamasini istedigimiz bir yaklasim. Sen en iyisi tum vucut antrenmanlarini arastir forumdan.

Valla ne desem sen bu programi yapicaksin belli. Hamlik atmak icin degildir ilk ay programlari. Vucudu en iyi sekilde uyaracak programlardir. Erkenden spilt programa gecersen yerinde sayarsin uzun sure. Zaten spilt programi 1 aylik biri saglam agirlikla tamamlayamaz, o da bi ise yaramaz.

Triceps için 4 hareket biceps için 5 biceps daha küçük bi kas bide yani biceps için bence 5 hareket çok çok fazla yanlış mıyım ? Bide yani triceps kolun en büyük kası ama biceps den az hareket bide bazılarını okuyamadım

Program değiştirdim şimdi 2 gün gidiyom bigün mola sonra İKİ gun daha o haftayı bitiriyom perşembe yeni programı atarım bide o Program üzerine yorumlarınızı okumak istiyom

Program iyi gibi geldi bana da set sayıları kilo verip Definasyon için mi yüksek başka fikri olan ?

Pazartesi gögüs omuz calışıyom salı leg pres bacak sırt felan gördüğünüz gibi perşembe tekrar gögüs omuz yanı toplam 1haftada 2 kere göğüs çalışmış oluyom bu böle 6hafta sürecek

Yarım baya bi kardiyo yapacam 40 dk koşu bandı 20 dk bisiklet Kilo ve vermem lazım belden bacaktann tavsiye varmı

Bana kalırsa savaş hocanın dediği gibi kahvaltı etmeden yeşil çay içip cardio en iyisi

Back
Yukarı