uzun süredir program degısmıyordum yani 5-6 aydır aynı programı uyguladım hata ettim bugün yeni bir program çıkardım sizce iyimi? kilom 65 boyum 175 (ektomorfi)
-dambıl inclene press 3 set 10 tekrar (eskiden bench presii önce gırıyordum hoca ınclne presii once gir sonra bench pres gir dedi)
- benc press 4 set 10 tekrar
- dambıl fly 3 set 10 tekrar
- bench dips 3 set 10 tekrar
-ınclıne curl 3 set 10 tekrar
- barberl curl 3 set 10 tekrar
- contrcan curl 3 set 10 tekrar
leg press 3 set 15 tekrar
calf pres 3 set max tekrar yorulana kadar
sonra ise karın haraketleri
2.gün yeni programım aklımda degıl fakat bugun şimdi 1.gün biceps göğüs bacak çalıştım 2.günede triceps omuz kanat sırt filan çalışcam karın iki gündede var..
eski programım da cogunlk haraketın ısmını tam olarak blmedgım ıcın yazmıyorum ama 1.gün gogus bacak kanat calısıyordum karın ve sırtda var
2.gün kol (triceps bıceps omuz) karın
sizce hangısı daha dogru yeni programımım mı eskisimi pek fazla degislk olmadı sıstem degıstı kas gruplarını calıstrma gununu degıstrdı pek fazla eksta bı yenı haraket gelmedi ??
-dambıl inclene press 3 set 10 tekrar (eskiden bench presii önce gırıyordum hoca ınclne presii once gir sonra bench pres gir dedi)
- benc press 4 set 10 tekrar
- dambıl fly 3 set 10 tekrar
- bench dips 3 set 10 tekrar
-ınclıne curl 3 set 10 tekrar
- barberl curl 3 set 10 tekrar
- contrcan curl 3 set 10 tekrar
leg press 3 set 15 tekrar
calf pres 3 set max tekrar yorulana kadar
sonra ise karın haraketleri
2.gün yeni programım aklımda degıl fakat bugun şimdi 1.gün biceps göğüs bacak çalıştım 2.günede triceps omuz kanat sırt filan çalışcam karın iki gündede var..
eski programım da cogunlk haraketın ısmını tam olarak blmedgım ıcın yazmıyorum ama 1.gün gogus bacak kanat calısıyordum karın ve sırtda var
2.gün kol (triceps bıceps omuz) karın
sizce hangısı daha dogru yeni programımım mı eskisimi pek fazla degislk olmadı sıstem degıstı kas gruplarını calıstrma gununu degıstrdı pek fazla eksta bı yenı haraket gelmedi ??