Yeni Programım

S.a beyler artık 1,5 ayım dolucak ve yeni programı kafamda toparlamaya başladım İşte buyrun ;

1.Gün Göğüs - Biceps

Göğüs

Bench Press : 4*(12,10,8,6) Extradan 1 set oda pump etkisi için hafif kilo ile
Dumbbell Flyes : 4*(12,10,8,6) Extradan 1 set
Polaris : 4*(12,10,8,6) Extradan 1 set
Dips : 4*10

Biceps

Dumbbell Curl : 6*6 Kilolar Ağırdan hafife
Z bar Curl : 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1
Hammer Curl : Zaten bu kol antrenmanının 2 hareketinden sonra yapamıyacağım için 4*9

2.Gün Omuz - Triceps

Omuz

Enseye Omuz Pres : 4*(12,10,8,6)
Göğüse Omuz Pres : 4*(12,10,8,6)
Lateral Raises : 4*10

Triceps

Push Down : 5*(20,16,12,8,6)
Ters Push Down : 5*(20,16,12,8,6)
Dumbbell Extensions : 5*8

3.Gün Sırt - Trapez

Sırt

Barfix : 3*8
Dumbbell Rowing : 5*(12,10,10,8,8)
Halter Rowing : 5*(12,10,10,8,8)

Trapez

Dumbbell Shrug : 4*10
Upright Cable Rows : 4*10

Evet beyler program budur hacim için böyle yanlışlar varsa söyleyiniz. Saygılarımla.... :) dumbelllls dumbelllls weightlifter weightlifter bench_O

Ağır Girip hacim uygulayacağım zaten tekrar sayılarının düşme sebebide kiloları arttırmak

Bu prog. aslında bayadır aklımdaydı birde sizlere danışayım dedim eksikleride belirten sevinirim :)

1.5dır yapıyomuşsun hacim kazanmak için güçlenmek gerekir bu program hacim programı değil...!!
Bu kadar çok set sayısıyla hacim olmaz... Hacimde amaç maxsimum agırlık az tekrardır.

Ne gibi bişeler yapabiliriz mesela önerilerin varmı ? Ben 1.5 ayım dolucak derken şuanda uyguladığım prog. için 1.5 ayım dolucak demiştim ...

Son düzenleme:
Saol önerilerin için aslında en iyici vücudun dilinden anlayıp tekrarlara bağlı kalmamak ama daha çok ekmek yememiz lazım bunu yapabilmemiz için

plovers ı en sona yap
z bar ı en başa al.dumbel 2 sırada olsun.hummer curl u çıkar consantre koy.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:00 ----------

tricepste temel hareket alın prestir.alın presle başla.ardından push yap en sonada dumbel tamamdır
omuza gelince bendover lateral ekle.sonradan arka omuz sıkıntısı yaşarsın.

Back
Yukarı