Yeni full body programım

1 - Bulgarian squats 12-15 tekrar, 4 set
2 - Barfiks 5 tekrar, 3 set
3 - Seated rows 12-15 tekrar, 3 set
4 - Incline bench press 12-15 tekrar, 3 set
5 - Machine fly 12-15 tekrar, 3 set
6 - Military press 12-15 tekrar, 3 set
7 - Side raise 12-15 tekrar, 3 set
8 - Dumbell triceps extension 12-15 tekrar, 3 set
9 - Hammer curl 12-15 tekrar, 3 set

1 ay full body ve 1 ay split program yaptım, 3. ay programı olarak bunu uygulamak istiyorum. Programı Ege Fitness'dan aldım. Ekle veya çıkar dediğiniz hareketler var mı ? Amacım hacim kazanmak.

Bana göre çok fazla gereksiz egzersiz var. Ege Fitness'dan alıyorsunuz ama Ege Fitnessın yaptığını yapmıyorsunuz o adam 2 hareketi birleştirip 1 hareket yapıyor Super Set şeklinde eğerki böyle Superset yapabilirim dersen yapabilirsin. Ama Deadlift ve Squat kesinlikle olmalı Full Body için bu forumada sordum birçok yarışmacıya sordum internetten araştırdım Deadlift ve Squat olmazsa olmaz. Benim gibi ilk başlarda Deadlift sıkıntı diyorsan kemer tak ve Squat Deadlifti dumbella yapmanı tavsiye ederim. Bence şöyle yap büyük ihtimal Hipertrofi Antremanı yapıyorsun. Bacak ve Tüm Vucüt için Deadlift ve Squat için 4x10, Göğüs için Dumbell Press 4x10, Sırt için Machine Row veya Dumbell Row 2x12, Omuz için Military Press veya Overhead Press 2x12, Kol ve Arka Kol için Dumbell Biceps Curl Triceps Push-Down 2x12 şeklinde yap. Zaten Deadlift Squat'ta tüm vucüt kaslarını çalıştırmış olucaksın. Dumbell Press veya Bench Press'de ise Omuz Sırt Kol Göğüs çalıştırmış olucaksın. Geriye Kalan Omuz, Sırt, Kol ve Arka Kol için bu antremanı öneririm bende bunu yapıyorum.[DOUBLEPOST=1503341212][/DOUBLEPOST]Ve Dostum gereksiz yere flood yapmana gerek yok. Gören veya bilen oldumu sorunu cevaplıyor zaten. Site yöneticilerinden uyarı alırsın.

Back
Yukarı