Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese, ayarlar bölümünü iyice gezmelerini ve kurcalamalarını önermek istiyorum kendi adıma. Ben biraz baktım, oldukça hoş özellikler var; mesela bir sayfada 40 mesaj gösterme opsiyonunu seçtim, böylece bir başlığa bastığımda mesajlar 40ar 40ar görünecek sayfa başına, bu da ileri geri yapmamak bağlamında işi kolaylaştıracak.
Yine opsiyonlarda forumda 1 aydan uzun süredir aktif olmayan başlıkları gizleme seçeneği var. Uzun süredir foruma üyeyseniz ve artık eski başlıklarla ilgilenmiyor ve onlara ihtiyaç duymuyorsanız bu özelliği de seçebilirsiniz bence, böylece inaktif başlıkları gizlemiş olursunuz. Bu özelliği yeni üyelere önermiyorum, sonra örneğin 1 aydan uzun süredir aktif olmayan ribose başlığını bulamayıp da glutamine başlığı yok demeyin...
Bunların yanı sıra skin olarak DarkBlue şimdilik en çok hoşuma giden oldu.
Eminim daha bir sürü değişiklik olacak ama şimdiden phpBB'den daha iyi bir performansa kavuştuğumuzu gözlemliyorum.
Mükemmele doğru yavaş yavaş ama emin adımlarla devam...