Siteye yeni dizayn eklenmistir, yanliz bu sadece gecici olarak.. Yeni bir dizayn eklenecek... goruslerinizi bekliyorum,,
Despo dizayn gayet güzel ama yazıları renklendirsen daha iyi olacak..konu başlıkları yeni eklenen konular falan başka renkte olursa daha iyi olur diye düşünüyorum bunun dışında gayet güzel ama birde şu dil kodlaması olayını çözsen iyi olacak sanırım...çünkü foruma katılanlar türkçe katılıyor ama forum batı avrupa ISO kodlamalı geliyor...gerekirse Türkiyeden bu işten anlayan bir arkadaştan yardım alalım..ama şu dil kodlaması sorununu çözelim yahu..
Problemin ne olduğu biliniyor zaten hosting de bir problem var Despo bugün konuşmaya gidecek, inşallah halledilir. Renk konusunda bu template skin, renkleri değişecek daha.
Bugun hostla gorustum, sorun bizden kaynaklanmiyor diyor... Yanliz anlamadigim, nasil birden sorunun ortaya ciktigi, bisiyi ellememistim o sira... Uyemiz desperadodanda yardim aldim, saol desperado... yanliz sorunu halledemedik... forumu yeniden kurup veritebani yukleyecegiz. O da olmazsa, yeni hosting firmasi sececegim... dizayna gelince yazdigim gibi bu gecici... Degisecek daha koyu tonlar secilecek... gorusleriniz icin tskler.