Yeni diyet listem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lionss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lionss

Üye
Kafama göre diyet yapıyordum ki bunun zararlı oldugunun farkına vardım o yüzden böyle bişey hazırladım sizce nasıl
Boy 180
Kilo 80
Yaş 17
Bazal 1900

Sabah
2 domates 1 salata
1 yumurta
1 kepek ekmegi

Öglen
Döner ekmek

Akşam
1 tabak çorba
3 dilim kepek ekmegi
Salata

Yorumlar için sagolun bundan sonrada 120 protein degeri olan bi diyet uygulacam gögüs eksik :D geliştirmem lazım :D

Ben o dediklerine kadar düşürsem yediklerimi daha yerimden kalkamam :) Ne protein var ne kalsiyum.Sırf kalori almim derken hepten bulumia olma dikkat et.Blumia şu yemek yememe hastalığı hem öğünlerini azaltanlarda hemde kusanlarda oluyo.

Ben o dediklerine kadar düşürsem yediklerimi daha yerimden kalkamam :) Ne protein var ne kalsiyum.Sırf kalori almim derken hepten bulumia olma dikkat et.Blumia şu yemek yememe hastalığı hem öğünlerini azaltanlarda hemde kusanlarda oluyo.

Bana bişey olmaz zaten 30 gün sürdürücem ondan sonra 120 protein degeri olan diyete geçince eksik ne varsa tamamlanır bişey olmaz diyorum çünki geneldede ben az yiyen birisiyim :D

Diyet çok sağlıksız.Öncelikle diyet için 3 öğün çok az mutlaka ara öğünler eklenmeli.4 dilim kepek ekmeği çıkaralıp totalde en fazla 2 dilim tam tahıllı ekmek tüketilmeli.Sabaha zeytin ve yeşillik eklenmeli.Öğlen tamamen değişmeli döner yersen vermek yerine tam tersi kilo alırsınız.Araya karbonhidrat konmalı.Çok fazla protein alımı olmamalı..Sonuçta bb ye hemen baslayamayacaksanız proteini abartmamakta fayda var diye düşünüyorum.Ve klasik olacak ama 3 beyaz (tuz-şeker-un) mutlaka uzak durulmalı.Sonuçta hepimiz diyet yaparken biraz sıkıntılı dönemler geçiririz arkadaşlarında dediği gibi kücük ve zor taktiklerle bu dönemler daha da kısalabilir.Ve cardio'ya başlamanızı öneririm dostum :)

Back
Yukarı