Yeni düzenlediğim Beslenme Programım.(Fikirlere ihtiyacım var)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhaba öncelikle;son 3 yıldır 2-3 ay gidip sürekli bırakmak zorunda kaldım,devamlılığı getiremedim işlerim dolasıyla.Fakat şimdi ciddi anlamda başlamak istiyorum.Beslenme programında yardıma ihtiyacım var arkadaşlar.

8:15 : Pekmez ya da bal ve 20-30 gram kadar lor peyniri.

8:30 : 100gr yulaf + 3 beyaz 1 tam yumurta ile pizza tabanı gibi yapıp üstüne lor + taze sıkılmış meyve suyu

09:50 : 1 muz + su bardağında süt

10:00 : Antreman

12:00 : Antremandan hemen sonra %100 üzüm suyu

12:05 : 250-300 ml su ile Protein Tozu

13:15 : 100-150 gr tavuk + (mümkünse esmer pirinç ya da bulgur)

16:00 : 300 ml süt ile protein tozu + 1-1.5 avuç fındık

19:00 : 1 konserve balık + makarna + zeytinyağlı salata

21:00 : 1 Meyve tabağı

23:45 : 50-60 gr yağsız beyaz peynir(casein için düşündüm)

00:00: Uyku

Vücudu uzun süre proteinsiz bırakmamaya çabaladım bunu yaparken fakat protein biraz fazla oldu sanırım ondan danışmak istiyordum sizlere.Sonuçta karbonhidrat ağırlıklı olan besinlerin içinde de protein var.

BOY:1.87 KİLO:72 Vücut tipim:Genel olarak bakıldığında kas yapısı olarak zayıfım.Öncelikli amacım vücudumu güçlendirip,forma sokabilmek.Fakat bunun yanında fazla protein,karbonhidrat ile yağlanmak istemiyorum mümkün olduğunca çünkü özellikle yüzüm yağ tutmaya çok müsait.

NOT:Bu programı düzenlerken fındık + zeytinyağı + meyve üçlüsünü vitamin ve kaliteli yağ eksiğim kalmasın diye düşünerek koydum.
Artıları eksileri ile değerlendirip yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Herkese iyi günler dilerim.

Son düzenleme:
sabah pekmez ve balı cıkart bence
aksam 9dakı meyveyıde cıkart sonucta meyvedede şeker var
300ml süt cok fazla 200mle ındır
proteın tozunu gunde bır defa al
sana tavsiyem bazı ana veya ara öğünü şu şekilde yapabilirsin
2 cay kasıgı pro tozu
1seker kasıgı fıstık ezmesı
150 ml süt
2 yemek kasıgı lıght yogurt
20 gr yulaf
bunları shakerde calkala yavas yavas iç hem proteın hem kalsıyum hem sağlıklı yağ

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı