Yeni body builder

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fuhlage
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar body e başlamayı düşünüyorum. ama şuan okullar olduğu için yaza erteledim ama evde kendi başıma yaza kadar mekik ve şınav çekmeye başladım. Günde 5 set 5 kere şınav 2 set 20 kere mekik yapıyorum. Kaslarım ağrımaya başladı. Gelişmeye yönelik olduğunu düşünüyorum. Bir tavsiyeniz yada bir hatam varsa söyler misiniz? bench_O

İlk ve en etkili tavsiyem ;

Forumu bol bol oku ve bol bol zaman geçir forumda...gerek beslenme gerekse idmanhakkında herşeyi burada bulacaksın...

gidebildiğin kadare git...yani hergeçen gün sayıları arttır..ancak nizamiden şaşmadan...az olsun ama hareket düzgün olsun...

dambıl v.s setin olmadığına göre..başka önerecek bir programda yok sana zaten...

ancak; şınav çekerken üzerine ağırlık ve mekik çekerken aynı şkilkd eağırlıkla yapabilrisin...

ayrıca barfiks hareketinide eklersen yararına olacaktır...

incline , decline , normal şınav
barfix
triceps dips
chest dips
bu hareketleri extra ağırlıklarlada yapabilirsin başarılar

birşey daha sorucam. Peki bodye başlayınca yemek düzenini nasıl yapıyoruz antremandan 2 saat önce bir şey yemiyoruz antremandan sonra 1 saat değil mi ? yoksa tam tersimiydi

Forumu bol bol oku ve bol bol zaman geçir forumda...gerek beslenme gerekse idmanhakkında herşeyi burada bulacaksın...

Demircanın Dediğini Yaparsan Aradığın Cevapları Bulursun

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı