Yeni bir ben lazımdı (7 Aylık değişim).

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Z3KZ3K
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Z3KZ3K

Üye
Merhaba arkadaşlar.
Bu spora başlama amacım sadece 5-6 kilo vermekti başlarda. Ama zaman içerisinde salona çalışan arkadaşları gördükçe insan ister istemez gaza geliyor.
Kilo verme dönemim şöyle başladı. Askere gittiğimde 95 kiloydum. Ve döndüğümde 82 kilo civarındaydım. Tabi sporla falan alakası yok aç kalmak ve düzenli yaşamdan kaynaklanan bir kilo vermeydi bu. Askerden geldikten bir kaç ay sonra verdiğim kiloları geri almaya başladım. Düşündüm ki eskisinden daha fazla kilo alacağım bir şekilde frenlemem gerekiyor kendimi, arkadaşımında desteği ile bu spora başladım. Beslenme konusunda çok başarılı değilim. Sadece yağ şeker ve ekmekten uzak durmaya çalıştım. Onun haricinde normal ev yemekleri. Sabah kahvaltıma biraz dikkat ettim. Hiç supplement kullanmadım. Bel çok takıntı bir hale geldiği için çok fazla hacim kazanamadım. Öncesinde böyle değişimler beklemediğim fazla foto çekmedim ama fikir vermesi açısında bir iki fotoğraf var.
Sizlerin değerli yorumlarını, fikirlerini, eleştirilerini bekliyorum arkadaşlar.
Sporla ve sağlıkla kalın :)

Başlangıç ölçülerim - - - Şu anki ölçülerim
Boy : 172 ------------ 172
Kilo : 86,9 ----------- 74
Omuz : 124 ------------ 120
Göğüs : 106.5 ---------- 104
Kol : 33 ------------- 34.5
Bel : 98 ------------- 78
Yaş 28

20140722_222206.jpg
20140722_222245.jpg
20140722_222249.jpg
20140722_222317.jpg
IMG_3695.JPG
IMG_3704.JPG
IMG_3705.JPG
IMG_3712.JPG
IMG_3719.JPG

Eklentiler

• IMG_3723.JPG
    IMG_3723.JPG
    29 KB · Görüntüleme: 520
Aman allahım dedim bu değişim ne ? :D İlk resimlerinize göre mükemmel derecede başarılı olmuşsunuz tebrik ederim.Fakat bu vermiş olduğunuz kilolardan sonra mutlaka bu değişimi geliştirmelisiniz daha çok kaslarınızı çalıştırmalı daha fazla egzersiz çalışmalısınız kaslarınız daha çok kuvvetlenmeli ve daha çok şekil almalı diye düşünüyorum çalışmaya devam edin başarılar diliyorum ;) :cool: :D

Aman allahım dedim bu değişim ne ? :D İlk resimlerinize göre mükemmel derecede başarılı olmuşsunuz tebrik ederim.Fakat bu vermiş olduğunuz kilolardan sonra mutlaka bu değişimi geliştirmelisiniz daha çok kaslarınızı çalıştırmalı daha fazla egzersiz çalışmalısınız kaslarınız daha çok kuvvetlenmeli ve daha çok şekil almalı diye düşünüyorum çalışmaya devam edin başarılar diliyorum ;) :cool: :D
Çalışmaya devam elbette. Tavsiyeleriniz yolunda ilerlemeye çalışıyorum.[DOUBLEPOST=1428254034][/DOUBLEPOST]
Kardeşim resmen evrim geçirmiş sin. Tebrik ederim. Epilasyon da iyi olmuş
Teşekkür ederim dostum.

Başkan cok iyi calismissin yanliz goguse biraz abansan dahada iyi olur masallah
Şimdiye kadar kilo verme ağırlıklı çalıştığım için eksiğim çok fazla.
Şimdi güç ve hacim kazanma derdindeyim. Ama psikolojik bir sıkıntı var yemiyorum kilo alacağım ve göbek geri gelecek korkusuyla. O yüzdende antremanlarda verimli olamıyorum. Hacim kazanma sürecinde işim tamamen zor sanırım bu psikolojiyle :)[DOUBLEPOST=1428406201][/DOUBLEPOST]
vücut olarakta çok iyi bir değişim olmuş ama benim dikkatimi kıllar çekti acaba nasıl bi çözüm buldunuz?
Ekstra bişey yapmıyorum şu an makine ile alıyorum.

Back
Yukarı