Selamın Aleyküm . Başlıktan Anlaşılçagı üzere Yeni Bir Başlangıç Yapmayı Planlıyorum Sorunum Yağlarım Eritemediğim 2 aydır 4 cm İncelme Yaşadım Ama 6 Kilo Verdim Yani Yağlarımdan Giden Olmadı Diyebiliriz Ebatlarım Şudur;
Yaş 16 Boy 172 Kilo 63 -64 Bel 86 Ve Gögüste Jinokomasti ye Benzer Sarkma Var Heralde Buda Yağdan
Uygulıyacağım :
Beslenme: Karatay Beslenmeyi yapıcağım Sağlıklı Besinlerden Doyasıya Kadar 3 Öğün Aşılmayacak Gece Yatmadan 4 Saat Önce Yeme İçme Kesilecek Bol Su Yeşil Çayla Bastırılacak
Örnek Beslenmem (Bunu Uygulamayı Planlıyorum):
Sabah(7.30): 2 Yumurta Tavada Biraz Zeytin Yağla Üstüne Lor Peyniri Yanına Şekersiz Çay Domates
Öğlen(12.40) : 1 kase Yogurt 2 Tane Elma Yeşil Çay
Akşam ( 6 gibi): Akşam Yemekte Ne Varsa Bulgur Pilavı ,Corba Makarna Varsa Az Ondan Meyve
Saat 8 Gibi 1 bardak Süt
Saat 11.30 Yatış
Kafama Takılanlar
1
Haftada 3 kez Fitness a gidiyorum Kardiyo Programımı Söyle Ayarladım
30 dakika Totalde Koşu Bandı Bunun 5 dk sını 6 da yürü 5 dk sını 9 da koş oyle yapa yapa 30 yapıcam (HIIT)
Ordan Kalk 15-20 Dakika Bisiklet Bin
Üstüne Vg
Sizce Bunlarla Benim O Jinokomasti Gibi Gögsüm 1 Aya Erirmi ?= Ve Göbeğim
Deiştirmek İstediginiz Varsa Veya Fikriniz Söylerseniz Mutlu Olurum
Yaş 16 Boy 172 Kilo 63 -64 Bel 86 Ve Gögüste Jinokomasti ye Benzer Sarkma Var Heralde Buda Yağdan
Uygulıyacağım :
Beslenme: Karatay Beslenmeyi yapıcağım Sağlıklı Besinlerden Doyasıya Kadar 3 Öğün Aşılmayacak Gece Yatmadan 4 Saat Önce Yeme İçme Kesilecek Bol Su Yeşil Çayla Bastırılacak
Örnek Beslenmem (Bunu Uygulamayı Planlıyorum):
Sabah(7.30): 2 Yumurta Tavada Biraz Zeytin Yağla Üstüne Lor Peyniri Yanına Şekersiz Çay Domates
Öğlen(12.40) : 1 kase Yogurt 2 Tane Elma Yeşil Çay
Akşam ( 6 gibi): Akşam Yemekte Ne Varsa Bulgur Pilavı ,Corba Makarna Varsa Az Ondan Meyve
Saat 8 Gibi 1 bardak Süt
Saat 11.30 Yatış

Kafama Takılanlar
1

30 dakika Totalde Koşu Bandı Bunun 5 dk sını 6 da yürü 5 dk sını 9 da koş oyle yapa yapa 30 yapıcam (HIIT)
Ordan Kalk 15-20 Dakika Bisiklet Bin
Üstüne Vg
Sizce Bunlarla Benim O Jinokomasti Gibi Gögsüm 1 Aya Erirmi ?= Ve Göbeğim
Deiştirmek İstediginiz Varsa Veya Fikriniz Söylerseniz Mutlu Olurum