yeni bir başlangıç için ustaları yoruma bekliyorum

Öncelikle selamlar yeni başlayacağım bodybuildinge 50 kg ve 1.80 boyum var spora yeni başlayacağım yaşım tam 18 güzel güzel bir program çıkardıktan sonra zaman içinde durumuma göre o programı değiştirir ve beslenme programımdada değişiklik yaparım bi gainer aldım spora başladıgımda onuda kullanmaya başlayacağım kollar ipince zaten vücüttan bahsetmeyeyim tavsiyeleriniz varmı ne yapmam gerek motive edici bişeyler söylerseniz iyi olur arkadaşlar.

şunu söyleyeyim şuan bendeki hırs en üst düzeyde yani yapabileceğime aşırı derecede inanıyorum . beslenmemi yaparım düzene koyarım onda sıkıntı yok bi başlasam devamı gelicek gibi ama spor salonunada gitmeye utanıyorum bu vücutla bi taktik verin teşekkürler :)=

Bu söylediğin utanma duygusu herkeste var. Bende de vardı ama bunu aşmayı başardım. Sıska vücudumla salonda sanki salon benimmiş gibi yürümeyi seviyorum bence sende dene herkesin verdiği parayı sende veriyorsun ve onların dokunduğu kadar en az dokunma hakkın var her ağırlığa.

Utanma konusuna aslında şu şekilde bakmak gerek bence. Bebeklere dikkat et ayakta zor dururlar düşerler anında bi daha kalkmaya çalışırlar sonra yine düşerler yine düşerler bir kez daha defalarca düşerler. Ama her düşüşten sonra bir kez daha denerler kalkmayı. Bizler onları gülerek izleriz komik gelir hoşumuza gider. Senin durumunda bi bebeğinkiyle aynı ama ne yazıkki bebek kadar cesaretin yok! Ayakta durmaktan düştüğün zaman tekrar kalkıp bir kez daha denemekten korkarsan vücudundan utanırsın. İşte bunu beyninde çözdüğün gün yaptığın her şeyle gurur duyup dimdik ayakta kalabilmeyi zorlukların üstesinden gelmeyi öğreneceksin.

Birisnden yardım bekleme bence yok abiymiş yok hocaymış yok bilgili kankalar. . Hepsini salla forumu bol bol oku çok sayıda video izle(doğru videolar) doğru formu yakala güzel beslen güzel dinlen gerisi gelecektir. Kimse anasının karnından taş gibi çıkmadı çalışıcaz ve başarıcaz! Bu gün kalkıp başlamazsan yarın yine olduğun yerde olucaksın!

Back
Yukarı