Yeni Bir Antraman ve Beslenme

Merhaba
Arkdaslar ben yaklasık olarak 8 9 aydır fitnes yapıyorum arada 1-2 kere 10 15 günlük aksamalar oldu.Daha pek bi zaman geçmis sayılmaz çok yeni sayılırız bu sporda ama 8 9 aylık bir çalısmaya göre kollarım haric hiç bölgeden memnun degilim.Anotomiden olsa gerekki kollarımı sıkınca neredeyse hacim olarak gövdem kadar oluyor.Suan 10 15 günlük bi ara verdim ve bügün tekrardan antramanlara basladım ve artık bi farklılık istiyorum.Öncellikle belirtmek istedigim sıkıntım gögüs kaslarında hiç gelisme göremiyorum.En önemli sıkıntılardan biride omuzlarda genisleme neredeyse hiç yok ve vucut yapım çok dar bi sekilde.Hem gögüs kası için hemde omuz ve vucudu genisletmek için denemedigim yöntem kalmadı.Bügünden sonra kararlı bi sekilde düzenli yeme programına baslıcam.Bunun yanı sıra sorunlu olan bölgeler için napmam gerek yardımcı olurmusunuz ? (GÖGÜS kaslarını büyütme OMUZU GENİSLETME ve VUCUDU Kalıplı bi hale sokmak için ) o_O

hacim kazanmak için antrenmandan ziyade beslenme daha önemlidir yemek yemelisin
çok çok fazla yemek yemelisin
ne kadar çok yersen o kadar büyürsün

Yediğim direk göbek olarak geliyor sorunda orda yoksa yemek konusunda hic sknti olmaz sürekli yerim 1,78 boyundayim kilom 65 göbek cikiyor yedikce

Sabah en az 3 yumurta lor peyniri ve muz gunun geri kalaninda makarna tavuk pilav bunlardan herhangi birini günde 3 ogün yiyorum

yatmadan 2 3 saat once karb kesip, programina kardio eklemeli ve ilk ogunlerdeki karb miktarini arttirmalisin. ornegin 3 yumurtanin yanina 100gr yulaf iyi gider. oglen tavuk gogsu bulgur, sonra yine aynisi vs

öyle bir şeyin garantisini veremem herkesin genetiği farklı
yalniz en verim aldigim omuz programini yazayim belki yardimci olabilirim
dumbell shoulder press
dumbell front raise
dumbell side lateral raise
upright

yaz gelince bol bol yuzmeni tavsiye ederim iyi omuz genişletir

Back
Yukarı