arkadaşlar meraba 3.ayım bugun yenı doldu. ve başlamadan oncekı hlaım 67 kıloydu. sımdı ıste 72 kıloyum.son 1 aydırda perfect mass karbonhidrat yani hacim yapıcı toz kullanıyorum. Bugun hocama sordugumda biraz göbegım sısdıgını gostermıstım.Oda ögünleri bölmeyip saçma sapan yedıgındendır dedı.Ve bana bı beslenme programı cıkardı.
5yumurta beyazı haşlanmıs 3-4dilim çavdar ekmek 100-150gr yagsız beyazpeynır 1fıncan nescafe(sade)
ara ogun: 1 elma(yesıl) 1 muz
oglen yemegı ( ekmek yok ) 150-200gr yagsız tavuk beyazı yanına fırında patates veya yagsız pırınc(haslama) veya yagsız makarna ve 1 adet elma (yesıl)
ıdmandan 1 saat önce: karbonhıdrat tozu 500GR sıvıya veya şekersız meyve suyuna 4 ölçek
ıdman sonu:150gr protein(tavuk beyazı light ton balıgı kırmızı et) + karbonhıdrat cavdar veya yulaf ekmegı
ara ogun: 1 elma veya yagsız yogurt veya haslama sebze veya yagsız salata
aksam: et ve salata
500gr sıvıya 4 ölcek hacım yapıcı kılo aldırıcı karbonhıdrat tozunu ıc yat.
1.85 boy 72 kiloyum 1ocakta 3ayıma giricem.Beraber biraz üzerinde oynayalım.Yulaf ezmesi fındık ezmesı gıbı şeyleri ekliyebiliriz mesela.Yardımınızı beklıyorum teşekkürlerbench_O
5yumurta beyazı haşlanmıs 3-4dilim çavdar ekmek 100-150gr yagsız beyazpeynır 1fıncan nescafe(sade)
ara ogun: 1 elma(yesıl) 1 muz
oglen yemegı ( ekmek yok ) 150-200gr yagsız tavuk beyazı yanına fırında patates veya yagsız pırınc(haslama) veya yagsız makarna ve 1 adet elma (yesıl)
ıdmandan 1 saat önce: karbonhıdrat tozu 500GR sıvıya veya şekersız meyve suyuna 4 ölçek
ıdman sonu:150gr protein(tavuk beyazı light ton balıgı kırmızı et) + karbonhıdrat cavdar veya yulaf ekmegı
ara ogun: 1 elma veya yagsız yogurt veya haslama sebze veya yagsız salata
aksam: et ve salata
500gr sıvıya 4 ölcek hacım yapıcı kılo aldırıcı karbonhıdrat tozunu ıc yat.
1.85 boy 72 kiloyum 1ocakta 3ayıma giricem.Beraber biraz üzerinde oynayalım.Yulaf ezmesi fındık ezmesı gıbı şeyleri ekliyebiliriz mesela.Yardımınızı beklıyorum teşekkürlerbench_O