Yeni Beslenme Kg 80 Hedef 72

Sabah:
100 gr Yulaf
200 Ml Balmar yarım yağlı süt
80 gram muz

Öğlen
100 Gr Makarna veya Bulgur Pilavı
150 Gr Tavuk Gögüs Haşlama

Akşam (Antrenman Sonrası)
100 Gr Bulgur Pilavı
150-250 Gr Tavuk Haşlama

Boyum 1.72 ortalama öğünlerim bu şekilde ekmek tamamen kesilmiş durumda, günlük en az 3 litre su tüketiyorum. Antrenman da ağır girdiğim için kardiyo yu 5-10 dk ısınma olarak yapıyorum. Bu şekilde aldığım Kalori günlük ortalama 1500-1700 Arası. Tavsiye ve eksikliklerim varsa söyler misiniz?
 
Cok fazla karb. var. Yağ yakmak istiyorsan yüksek yağ düşük karb beslenmen lazım ara öğünleride ihmal etme ve kaloriyi bi anda indirme 1500-1700 cok az youtubeta detaylı bilgiler var beslenme progarmı icin telefonada fatsecret filan indirirsin ordan takip edersin.
 
Kilo verirken temel kaloridir. Makrolar 2. Plan ama bu işe daha kontrollü girmen sonra kaloriyi sistemli şekilde düşürmen daha iyi olur. Diyetinde yeşilliklere yer vermen gerektiğini düşünüyorum.
 
Back
Yukarı