Yeni baslicam program iyimi sizce

Beyler yeni fıtnısa baslıcam yanında muay thaide yapıcam ama fıtnıs 1 ay geçsin önce beslenme programı hazırladım sizce nasıl.

Sabah kahvaltısı
pekmez 1 kasık
3 haşlanmış yumurta = 18 gr
100 gr lor peynir = 20 gr

Öğle yemeği
okulda oldugumdan peynir yada kaşar ekmek arası

Eve gelir gelmez
tavuklu pilav = 14

akşam
tavuklu pilav yada makarna veya 3 haslanmıs patates = 14

yatmadan hemen önce saat 11 gibi
100 gr beyaz peynir = 20 gr protein
1 şişe süt = 30 gr protein

TOplam 116 grama kadar vuruo kilom 58 boyum ete ağırlık vermedım hazırlaması basit şeyler seçdim pilavıda hazır alcam ztn
Ete ağırlık vermeden bütün proteinleri böle karsılamamda bir sıkıntı olurmu ? hergün et yenmez sonucda o sebeple haftada 2 gün ton balıgıda yiebilrim.[DOUBLEPOST=1404880857][/DOUBLEPOST]Bu arada hedef kilom 70 oldugu için 140 gr protein almam lazim önerileriniz varmıdır daha neler ekliyebilirim.

Boy ve vücut tipin hakkında bilgi vermen lazım.

Tek seferde 1 şişe süt aşırıya kaçmış.
Sabah 38 gr protein alıp karbonhidrat almaman yanlış . Pekmez + 3 yumurta iyide 100 gr lor peyniri yine aşırı daha yeni başlayan birinin sabahları 38 gr protein almasına gerek yok .

Kilo almak istiyorum demişsin , sabahları kepekli ekmek ye 2 dilim , yumurtalarını , peynirini , yeşilliğini , pekmezini yemeye özen göster.

58 kılo 1.81 boy Yapmak istediğim şey etsiz olarak almak proteini o yüzden cok yazdım uygulabilcekmiyim orasi allahkerim :D

Anladım ama yinede 1 şişe süt ve sabah 38 gr protein aşırıya kaçmış , yulaflı yoğurt koy beslenmenin bir bölümüne öyle tamamlamaya çalış.

Ağır derken zararı olurmu sabah kahvaltısından peniri cıkarırım hem zor oluo peynır sevmıom fazla ama süt benim açımdan yani içilebilme açısından sıkıntı yok keşke olsada tüm proteinleri sütten karşılasam :D zararı olurmu 1 şişe sütün olmazsa kalsın

Tek seferde gece yatarken bir şişe içme demek istiyorum , sabah kahvaltıdan sonra iç gecede yatmadan iç , demek istediğim bir anda 1 şişe süt içme günün farklı zamanlarında iç , sabah kahvaltınızıda dediğim gibi yapabilirsin.

Back
Yukarı